Mac OS Clover üzerinden Windows kurma

• Konuyu başlatan Woky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 913

Woky

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Bilgisayarıma El capitan kurdum. Kurarken windows kısmını silmek zorunda kaldım ve şimdi tekrar windows yüklemek istiyorum. Unetbootin programı ile Usb'ye windows 10'u yazdırdım. Bilgisayarı kapatıp açtığımda ekrana clover kısmı geliyor ordan usb'yi seçtiğim zatan ekran simsiyah oluyor ve o şekilde kalıyor. Multi bootmudur nedir o benim bilgisayarımda yok bios'dan Usb en üste aldım ama yine clover kısmı açılıyor. Sorun nedir acaba usb'yi mac üzerinden yazdırdığım için mi yoksa başka bir yoldan mı yapılıyor? Bu ara boot camp'ı deneyim dedim onda da usb görmedi.

Düzenleme: Mac OS'u kurarken windows için yer ayırmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows imajın doğru yazıldığına eminmisin? Eğer UEFI kullanıyorsan Windows'unda UEFI olarak hazırlanmış olması gerekiyor. Yada tam tersi. Tavsiyem sanal Windows üzerinde kurulum imajı hazırla.

Başka bilgisayarda çekip deniyecem. Benim aklıma takılan neden direk usb ile açıkmıyor. Şuan clover açılıyor 2 tane usb seçeneği geliyor birincidi mrgboot efi windows diğeri cdboot efi windows. Cdboot tıkladığımda bir tuşa basın geliyor fakat donup kalıyor diğerinde ise hiç bir şey olmuyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı