BurakGurler Hectopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #1 Yardımınıza ihtiyacam var. Çok denedim fakat sonuç vermedi. İşi bilen bir abi var mıdır ? Videoda sorun gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdiden Sağ Olun. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2015
Yardımınıza ihtiyacam var. Çok denedim fakat sonuç vermedi. İşi bilen bir abi var mıdır ? Videoda sorun gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdiden Sağ Olun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Mayıs 2015 #2 Niresh dağıtımları hakkında bilgim yok. Tavsiyem VMware ile kullanman: VMware ile Mac OS X Yosemite Kurulumu - Technopat
Niresh dağıtımları hakkında bilgim yok. Tavsiyem VMware ile kullanman: VMware ile Mac OS X Yosemite Kurulumu - Technopat
BurakGurler Hectopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #3 Recep abi bu Mac'in Niresh sürünümünden dolayımı çünkü VMware ile de demiştim ...