Mac OS X 10.9.2 HD Graphics 4600 5 MB gözüküyor

@Recep Baltaş

Hayır hocam HDMI kullanıyorum.

@Recep Baltaş ,

Üstad ben gt 630 almayı düşünüyorum. Muhtemelen biz bu sorunu gideremeyeceğiz. Uyumsuz olduğunu düşünüyorum. Ben müzik prodüksiyon ile uğraşıyorum. Bu bilgisayarı toplama amacım bu idi. Ama sizden alacağım son yorumlara göre ekran kartını satın alıp almamak yönünde bir yol çizeceğim.

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş ,

Hocam 10.9.5 sürümü güncelleme olarak gelmişti. Şimdi 10.9.5' i en baştan imaj üzerinden kuracağım. Fakat kurulum ekranından disk izlencesi kısmına geldiğimde "mavhdd" bölümünü biçimlendirme işlemi için "sil" butonuna bastığımda "Mediakit istenen işlem için aygıtta yeterli yer olmadığını bildiriyor." hatasını alıyorum. Biçim bölümü " Mac OS Genişletilmiş Günlüklü " olarak seçilidir ve bilgisayarı windows 8.1 ile dualboot olarak kullanmaktayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

merhaba @Recep Baltaş

Hocam artık ben çok fazla bu konu üzerinde durup sizinde vaktinizi almak istemiyorum ama benim sorunum malesef çözülmüyor. Sistemi ilk kurduğumda örneğin; GraphicsEnabler=Y komutu ile çalışıyor. Sonrasında sistemi yeniden başlatma ihtiyacı duyuyorum ve başlattığımda aynı komut işe yaramıyor. IGplatform ıd ler uymuyor. Yaklaşık 2 ay'dan beri bununla uğraşıyorum. Bundan dolayı gt 630 konusunda bir sorum olacak. Ben mavericks'i vga da da kullanabiliyorum hdmı da da kullanabiliyorum. Bu bağlamda;
1- Gt 630 aldığımda bana vga girişinden görüntü verirmi?
2- HDMI / VGA çevirici kullandığımda sorun yaratabilirmi?

Desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı