Mac Os X 10.9.5 Kurulum Hatası

Hangi kextleri sileceğimi söyleyebilir misiniz tam olarak bilemiyorum yanlış silmeyim.
  • ATI = AMDRadeon* ve ATI*
  • Intel = AppleIntelHD*, AppleIntelSNB* ve AppleIntelFramebuffer*
  • nVidia = NVDA* (ve varsa GeForce*)
    Bu kextleri silmeniz yeterlidir. (hangi grafik kartına sahipseniz onun kextlerini silin. Sanırım sizin ekran kartınız AMD idi.)

Komutları dediğiniz şekilde yaptım kextleri sildim 1 kerede bütün Graphics kextlerini sildim olmadı 3 kere denedim yine yapamadım aynı hata ben işlemciden olduğunu düşünüyorum artık

Komutları dediğiniz şekilde yaptım kextleri sildim 1 kerede bütün Graphics kextlerini sildim olmadı 3 kere denedim yine yapamadım aynı hata ben işlemciden olduğunu düşünüyorum artık
İşlemciden olsaydı o aşamaya bile gelemezdiniz bence.

Yosemite kurmayı deneyebilirsiniz daha sorunsuz kurarsınız emin olun. Forumda konusu mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı