Çözüldü Mac OS X 12 GB RAM 4 GB görme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Blactime

Kilopat
Daha fazla  
Her seyi halettim. Simdi kontrol ettim, 12 GB RAM olmasina ragmen 4 GB olarak goruyor. Bunu nasıl cozebiliriz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,
Slotlara takılı olan ramler aynı marka, model olsa dahi farklı olabiliyor ve macOS sistemi farklı olan ramlerin sadece bir tanesini aktif hale getiriyor. Bu tür problemler ortaya çıkabiliyor eğer ki Claus'un bahsettiği yöntem kesin olmayabilir.

Cezalıydım yazamadım. Claus SMBIOS ayarladım ama dediğiniz gibi değerleri gireceğim fakat RAM değerlerini, serial modelini nasıl bulacağım. Maestra laptop kullanıyorum nasıl yapmalıyım ?

Sistemi güvenli mod ile açmayı deneyin. Olmaz ise kurulum USB ile sistemi boot edin ve açın.
Sonra Efi bölümünü mount edin ve config dosyasına ulaşın tekrar. Sonra chalennes kısmına dual , slot kısmına 2 değerini girin ve sistemi yeniden başlatıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı