Mac OS X 2570p kurulum eksiklikleri

osman.by

Hectopat
Bilgisayarıma başarıyla kurulum yaptım ancak ufak tefek eksiklikler hakkında danışmak istiyorum.
1. Wifi kartı 43228 broadcom bu değişcek herhalde kabullendim çünkü çalıştırabilen yok.

2. Trackpoint çalışmıyor ve touchpad ile dokunarak tıklayamıyorum. Bunun için voodoosynaptics yaması varmış ancak bulamadım.
3. Ses çalışıyor ancak dock station üstünden ses çıkışı alamıyorum. Bunun için de applehda yamalanması gerekiyormuş ancak çok karmaşık geldiği için pek anlamadım umarım yardımcı olacak birileri çıkar. Teşekkürler şimdiden...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için şu konuyu incele:
ELAN, FocalTech and Synaptics (Smart Touchpad) Driver (Mac OS X) - Smart Touchpad

Dock Station derken neyi kastettiğini anlamadım. AppleHDA yama için hangi rehbere baktın?

ilginiz için teşekkürler. sizi yakalamışken sormak istiyorum

[Guide] Airport - PCIe Half Mini v2

• Add support for more chips, including (near term) BCM43227, BCM43228, and BCM4331. Support for additional new chips to follow.
yazıyor. benim kartım da BCM43228 ancak devamını getiremedim yardımcı olabilir misiniz.
dock station derken yuva yani dock üzerinden ikinci ses çıkışını alamıyorum normalde windowsta direk dock üzerindeki porta yönlendiriyo ancak osxde sadece bilgisayar üzerindeki çıkış kullanılıyor. applehda için yabancı kaynaklara baktım ingilizcem zayıf teknik bilgim de fazla olmayınca bakmaktan öteye gidemedim :) çok sorun etmiyorum xfi hd usb kart siparişi verdim sitesinde uyumlu yazmıyor ancak çalıştıranlar olmuş umarım sorunsuz kullanırım..

teşekkürler tekrardan

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı