Çözüldü Mac OS X GTX 980Ti Restart Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamamdır, işleme başlıyorum, teşekkürler yardımınız için. anlık olarak gelişmeleri paylaşacağım.

muhtemelen size soracağım sorular olacaktır

teşekkürler, yükleme başladı bakalım neler olacak..

injectintel seçeneğine de dokunmama gerek yok sanırım sizin söylediğiniz nv disable dışında

@montezuma

Elbette sorabilirsin.

evet ilk sorunumuzla karşı karşıyayız, clover bootloader yüklendi. multibeast ile uefi seçildikten sonra quick start yapıldı. sonrasında restart attım. clover ekranından kurduğum diski seçtim ve fotoğraf geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_3215.JPG
    295,9 KB · Görüntüleme: 221
Clover Bootloader kurulumu yaptıktan sonra birde Multibeast ile mi kuruyorsun? Sistem USB ile açılıyorsa, sorun senin bir yerlerde hata yapmandan kaynaklı.

hayır multibeast ile kurdum sadece, sonra usb yi çıkarttım f8 e basıp max osx i seçince bu ekran geldi. bir de usb yi çıkartıp denedim. o zaman mac osx e basınca da direkt windowsu açtı. yani sanırım bende multibeast işe yaramıyor

kopyalanması gerekenleri kopyalamama gerek var mı ? çünkü uefi olan bir sistem kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…