Önyükleme Seçeneği Öncelikleri mevcut aygıtlar için genel önyükleme sırasını belirler. Örneğin, sabit disk ilk öncelik (Önyükleme Seçenek # 1) ve DVD ROM sürücüsü, ikinci öncelik (Boot Seçenek # 2) olarak ayarlayabilirsiniz. Bu liste sadece belirli bir türü için en yüksek önceliğe sahip cihaz görüntüler. Örneğin, Sabit Disk BBS Öncelikler alt menüdeki ilk öncelik olarak tanımlanan sadece sabit disk burada sunulacaktır. Önyükleme aygıtı listesinde dize: GPT formatı desteği Çıkarılabilir depolama aygıtları "UEFI" öneki eklenecektir. Dize: GPT bölümleme destekleyen bir işletim sistemi önyükleme için, "UEFI" ile başlayan cihazı seçin. Ya da GPT 64-bit, Windows 7 64-bit kurulum diski içerir ve "UEFI:" öneki optik sürücüyü seçin, Windows 7 gibi bölümleme destekleyen bir işletim sistemi yüklemek istiyorsanız dize.
Ve CSM Destek eski bir bilgisayar önyükleme sürecini desteklemek için UEFI CSM (Uyumluluk Destek Modülü) etkinleştirir veya devre dışı bırakır. Etkin geleneksel seçeneği ROM gerektiren bir işletim sistemi önyükleme sağlar. Otomatik BIOS otomatik olarak yüklenen işletim sistemine bağlı olarak bu ayarı yapılandırmanızı sağlar. (Varsayılan: Etkin)