Hayır bilmiyorum çevirmek zor mu ? Bir yede görmüştüm Paragon Partition Manager ile çevriliyormuş bende onla yapabilir miyim ?Hayır sorun olmaz zaten Win8.1 GPT diskleri daha iyi destekler ve Max os için de gerekli. GPT'ye nasıl çevireceğini biliyorsun heralde. Biliyorsan yapabilirsin.
O tür programlarla çevrilebilir ancak direk biçimlendirip çevirmek daha doğru olur.Hayır bilmiyorum çevirmek zor mu ? Bir yede görmüştüm Paragon Partition Manager ile çevriliyormuş bende onla yapabilir miyim ?
Direk biçimlendirip nasıl çevirebilirim. Aslında demek istediğim benim bilgisayarımın biosunda çevirmeyi göremedim yani biostan mı çevrilecek ?O tür programlarla çevrilebilir ancak direk biçimlendirip çevirmek daha doğru olur.
Afedersin ama bir şeyi merak ettim. Yani mac os x kurarken disk izlencesinden windows dahil olmak üzere bütün bölümleri silip tekrar bölüm oluşturacağım öyle mi ? Bölümleri sildiğimde otomatik GPT olacak yani değil mi ?Format atarken bütün diskleri silip biçimlendirdiğinizde gpt olarak yüklenmesi lazım. Emin olmak için live linuxlardan biri ile GPT'ye çevirebilirsin ve biçimlendirip formatı atabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.