Mac OS X Kurulum Ayarları Nasil Olmali?

skywise

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Ben TOSHIBA SATELLITE S70-A-11E kullanmaktayım.
Bu bilgisayara Mac OS X Yosemite kurmak istiyorum (Montezuma hocamızın anlattıgı gibi) Lakin hiçbir şey anlamadım, nelere ihtiyacım var, BIOS'ta hangi ayarları yapmam gerek? Bir de ben sadece elma logosunu istiyorum, bilgisayarım direk elma logosu ile başlamasını istiyorum. Yardımcı olabilecek abilerim, kardeşlerim varsa yazarlarsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Bu imaj dosyaları sadece Clover desteklemektedir. Technopat olarak sadece Clover önyükleyici desteği sunuyoruz.
    Böyle bir yazı var ben şimdi windows pcye clover mi kurucam nasıl olacak birde ben kodlarla ugrasmadanda kurabilirmiyim?
    pc ekran kartım : intel grapichs 4600 hd ve nvidia 740M
    wifi - lan driver : ateros

Bak bu videoyu seyredersen kurulum hakkında fikir sahibi olursun kanaatindeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek yardımci olamadı. Sorun şu: Mac OS Yosemite'de farklılıklar ne olur kurulumda ? Bir de bende WiFi Atheros ar956xxx var. Bir de lan da Atheros ne yapmam lazım bunlarla ?

Makalesini de okursanız gayet yardımcı olur. Tutup da sizin için sıfırdan makale yazacak değiliz. Sorduğunuz bütün soruların cevabı var.

PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat

• Yosemite'de hiçbir fark yok. Aynı şekilde kuruyorsunuz yine. Belki sürücler için ekstra bir kod gerek ki o da zaten Montezuma'nın verdiği dosyada mevcut.
  • Atheros WiFi çalışır mı? Kodunu Sosyal'de aratın, bulursunuz. Bulamadınız mı? Konusunu açın, söyleriz.
  • LAN ? O da benzer şekilde.

Bu sene bir El Capitan rehberi hazırlayabiliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı