Çözüldü Mac OS X kurulum "No interval found for Using 8000000" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ederim. Ben Wi-fi için önce Asus N10 Nano Usb almıştım. Fena değildi. Birçok kişide satın aldı bu sitede. Fiyatı ucuz olması bir avantaj. Modemden çok uzak değilsen tercih edebilirsin. Ama bende USB portu işgal ettiği için sinir oldum. Çinden kullanılmış half-pcie kart sipariş ettim. 12 dolara satın aldım. Laptopu söküp içindekiyle değiştirdim. Taşıma derdi kalmadı.

Google Übersetzer
Wifi için pcie kart alacaksan içerdiği modelin uyumunu bu tablodan bulabilirsin.

TP-Link WN821 mi INCA IUWA 150X mi? | Technopat Sosyal burada konusunu açtığım ürünler arasında kaldım. Asus N10'un çekimi çok zayıf dediler. Modem salonda duruyor ben odamda kullanıyorum bazen salonda bazen balkonda. Mesafe hiç 10 metreyi geçmiyor. Ev dışında çok nadir kullanıyorum laptopu genelde evde.

Yani USB wifilerin genel anlamda çekim güçleri iyi değil ama ev içinde çok sorun çıkarmazlar. USB ile bağlanıp büyük anteni olan modeller var. Onların çekim gücü çok daha iyi. Ör: Asus N14 .
İnca almanı tavsiye etmem. Dediğim gibi alacağın Wifi içindeki çip modeli için verdiğim linkten bak. Tam uyumlu olanı al. Bazılarında id düzenleme falan işleri var. Hiç bulaşma derim.

Asus Usb-N14 300Mbps Çift Antenli Kablosuz-N Usb Adaptör - Vatan Bilgisayar

Teşekkür ederim inceleyeceğim :) https://www.technopat.net/sosyal/konu/mac-os-x-için-uyumlu-wireless-dongle-önerisi.106237/ şu konuda sondaki mesajda Dark RangeMax'in çalıştığını söylemiş arkadaş onu bi araştırayım Mac uyumlu olduğu yazıyor fiyatı da çok uygun.

Yani USB wifilerin genel anlamda çekim güçleri iyi değil ama ev içinde çok sorun çıkarmazlar. USB ile bağlanıp büyük anteni olan modeller var. Onların çekim gücü çok daha iyi. Ör: Asus N14 .
İnca almanı tavsiye etmem. Dediğim gibi alacağın Wifi içindeki çip modeli için verdiğim linkten bak. Tam uyumlu olanı al. Bazılarında id düzenleme falan işleri var. Hiç bulaşma derim.

Asus Usb-N14 300Mbps Çift Antenli Kablosuz-N Usb Adaptör - Vatan Bilgisayar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı