Mac Os X Kurulum Sırasında errorcode:8877652 Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saolun deneyeceğim. 
''Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı,
Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler mensubum.''
Sagopa Kajmer'in bir şarkısından alıntı yaparak cevaplayayım dedim.

Ve sonunda Mac'imden yazıyorum.
Karşıma çıkan zorlukların çoğunu aştım ama hala sorunlar var tabi...
Mavericks'i yükledim ama MultiBeast ile bootloader yüklememe rağmen flash bellek olmadan boot etmiyor ve flash bellek ile boot ederken yaklaşık 5 dakika bekliyorum.
Ne yapmalıyım ?
Wireless'ım çalışmıyor kablo ile bağlıyorum , sesler yok , touchpad çalışmıyor , klavye çalışıyor. MultiBeast ile driverları yükledim ama olmuyor.
Ve de arada ekranda beyaz bir flashlama oluyor ne yapabiliriz ?

Çözümü bilen yok mu ?
Birde Nvidia driverlarını kurunca açılmıyor , bir kere denedim açılmayınca en baştan yükledim Mac'i.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neyse madem yazan yok bende daha fazla uğraşmadım windows 8 kurdum tekrar.
Konu kapatılabilir.
 
Yalnız ctrl+F1 benim bildiğim Gigabyte anakartlarda olan bir kısayol. Standart arayüzden Advenced arayüze geçirir. Uzun lafın kısası gizlenmiş ayarları aktif hale getirir. :) 
Şimdi arkadaşım öncelikle bu kadar çabuk pes etme. :) Şimdi herşeyi sil. Sıfırdan kurulumunu yap. Daha sonra netten Clover Bootloader'ın son sürümünü indir. Onu kur. Daha sonra clover configurator'ü kur. İlk haliyle bir boot işlemini sorunsuz gerçekleştir. Sonra driverları kur. Yalnız adım adım ilerle. Bu kurulumunda ekran kartında takılmışsın. En güzeli ilk anlattıklarımı yaptıktan sonra sıradan kurulumlarını yap. En sona ekran kartını bırak. Bu noktada ekran kartına özel hazırlanmış hali hazırda bir kext var mı interneti biraz araştır. Bu iş için OSX86.NET adresi işini fazlasıyla görür. Birde ekran kartı kurulumundan sonra ekrana görüntü gelmez ise hemen silmeye kalkma bootloader menüsü geldiğinde graphics ile ilgili alanları etkisizleştir. Tekrar masaüstüne gelebilmeni önce bir sağla. Sonrasında üzerine konuşalım tekrar.
 
Saolun ama ben zaten Windows 8 e geçtim bile.
Mac'i dediğiniz gibi yüklemiştim zaten ve açılıyordu , sorunum ekran kartıydı , ekran kartı kexti internette var ama yüklediğim bu sefer boot edemiyorum. Şuanlık tekrardan Mac'e dönmek istemiyorum. Windows'ta herşeyi yapabiliyorum , ben Mac'i oyunları için istiyordum asıl olarak ve baktım ki Mac oyunlarının çoğunun Android versiyonu var ve bunları zaten önceden beri Bluestacks ile çok iyi bir şekilde çalıştırıyordum. Ayrıca artık Windows 8'e de bu oyunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı.
Beni Mac'e döndürebilecek tek şey Apple'ın pcler için Mac'i özel olarak çıkarmasıdır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı