Mac OS X kurulum sonu hatası

Daha fazla  
Arkadaslar görmüs olduğunuz gibi kurulumun sonunda hata veriyor. Nasıl çozerim ?

IMG_20140728_222925.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasim hdd de sorun var gibi görünüyor os x windows gibi degil, en kücük bad sektör gördügünde yüklemeyi keser.
Baska bir hdd ile dene. Kolay gelsin...

Boot ekraninda-x -v komutunu gir yine donarsa dondugu yerde yazan hatayi burda paylas.

Şimdi pc yi yeniden başlatıyorum boot'u yapıyorum ondan sonra komut yazma yerine amd64 -x yada amd64 -v yazıyorum yada amd64 yazıyorum. Kuruluma geçiyor ama o dönen yer kafasına göre bazen orda takılıp kuruluma geçiyor bazen hiç donmuyor habire devam ediyor ilerlemiyor. Kuruluma geçtim diyelim, kurulumun son anında alttaki çubuk tam sonuna geldiğinde Niresh's Mavericks'i kurma hatasımı ne yazdı. O kadar sonrası yok.

Kardes sen Niresh in iso dosyasini usb ye mi yazdirdin?

Bu arada grafik kartinin uyumluluguna baktin mi? O kadar emek vereceksin kartin uyumlu degilse bosa cikmasin emegin.

Merhabalar, aynı sorun bende de vardı bu yüzden her şey boşa gitti HDD'de sorun yok Niresh OS X'i USB'ye yazıp boot ettim fakat yüklenirken hata verdi ve bir hata kodu vs. de yazmadı sorunun nereden kaynaklandığını tahmin eden var mı acaba?

AMD Athlon II X4 630 2.8 GHz tabanlı bir sistem kullanıyorum ve OS X imajını Technopat'ın verdiği AMD için OS X linkinden indirip kurmuştum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı