Mac OS X Lion İlk Sürüm Bulma

• Konuyu başlatan Shedy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 4.119

Shedy

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana Mac OS X Lion'un ilk surumu lazım.
Elimde 6 aydır duran bir Macbook var HDD'si sıfırlanmış bana gelmeden önce. Şimdi de ne yaptıysam olmadı, yükleyemedim işletim sistemi bu cihaza.

Farklı bir cihazın orijinal yükleme diskleri elime geçti versiyonu yüksek yeni de bir Macbook olması sebebiyle işletim sistemi yüklenemedi hatası veriyor.
Tabi bu denemeden sonra benim de aklıma sizlere sormak geldi illa ki sizlerden birilerinin elinde DVD olarak Mac OS X Lion vardır.

Bu konuda oynanmış isolarla falan uğramak istemiyorum çünkü inanın çok fazlasını indirdim denedim hala sonuç yok.

Cihazın modelini de soracak olursanız inanın ben de bilmiyorum hiçbir yerinde bir şey yazmıyor Apple oldugu garanti ama :)
20160114_160942.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Download Mac osx lion Torrents - Kickass Torrents İso olarak indir. PC'de usb'ye yazdır. Açarken alt tuşuna basarak usb'yi seç ve USB'den yükle. Torrent sitesinden istediğini seçebilirsin iso olması kaydıyla... Eğer DMG indirirsen başka bir laptop yada masaüstü PC'de transmac ile usb'ye yazdırman gerekir.

Download Mac osx lion Torrents - Kickass Torrents İso olarak indir. PC'de usb'ye yazdır. Açarken alt tuşuna basarak usb'yi seç ve USB'den yükle. Torrent sitesinden istediğini seçebilirsin iso olması kaydıyla... Eğer DMG indirirsen başka bir laptop yada masaüstü PC'de transmac ile usb'ye yazdırman gerekir.
Cevabınız için teşekkür ediyorum Fakat USB den açmayı bir türlü başaramadım ben cihazı USB portlarının düzgün çalışmıyor olma ihtimalide var.
bu linkteki İsoyu DVD ye yazsak Çalıştırırız değilmi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı