Çözüldü Mac OS X Mavericks 10.9.1 GTX 650 After Effect sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

crayzchemist

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
İnsan
Sistem ekran kartımı tanıdı CUDA Driver'ları da yükledim ama After Effect kullanamıyorum ve Safariyi açtığımda ekran kare kare yavaş yavaş açılarak geliyor. Windows'ta ekran kartı yüklü olmadığı hali gibi. Konu neden kaynaklı olabilir ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
After Effects'in Mavericks için bir güncellemesi var onu denedin mi?

Ekran yavaş açılıyorsa ekran kartınızı tanımamış demektir. Bu ekran kartınızın modelini söylemeyi düşünüyor musunuz ?

Öncelikle Ekran Kartı Modelim Zotac GTX 650 (Nvidia), Bilgisayarımda tanıdı olarak gösteriyor, çift monitörden görüntüde alıyorum. Kadirpiskin bey bu yamayı yüklemedim çünkü Burak Alkan'ın dediği gibi ekran kartını tanımamış olabilir. Son olarak Burak bey sizin tavsiye ettiğiniz Mavericks Raw imajından kurulum yaptım.

Burak Alkan bey, foruma üye olup ilk mesajı yazdığımda yazım hataları yüzünden eleştirildim ve 1 gün yasaklandım. Gerçekten hoşuma gitmişti seviyeli ve dikkatli bir forum olduğundan dolayı. Gönderdiğim mesajlara verdiğiniz cevaplara bakıyorumda daha önce bir yerden tanışıyor muyuz? Yoksa tersleyerek cevap verme gibi bir üslubunuz mu var?

Ekran kartınızı sistem bilgilerinde tanıyor gösterebilir ama sistem tanımıyor olabilir, finder çubuğunuza bakın şeffaf ise sistem ekran kartınızı kullanmaktadır.
Farklı bir durumda;
Nvidia GTX 650 için çalışan bir kext bulup yükleyin.
Sisteminizi -f -v ve GraphicsEnabler=No komutlarıyla açmayı deneyin. Sistem kartınızı tanırsa /Extra/org.chameleon.Boot.plist 'e GraphicsEnabler=No eklersiniz

Not:Nette aynı ekran kartının Mac Os x 10.8.4 yüklemesini okumuştum ama Mavericks'te çalışıyor mu bilmem. Kolay gelsin.

Ekran kartınızı sistem bilgilerinde tanıyor gösterebilir ama sistem tanımıyor olabilir, finder çubuğunuza bakın şeffaf ise sistem ekran kartınızı kullanmaktadır.
Farklı bir durumda;
Nvidia GTX 650 için çalışan bir kext bulup yükleyin.
Sisteminizi -f -v ve GraphicsEnabler=No komutlarıyla açmayı deneyin. Sistem kartınızı tanırsa /Extra/org.chameleon.Boot.plist 'e GraphicsEnabler=No eklersiniz

Not:Nette aynı ekran kartının Mac Os x 10.8.4 yüklemesini okumuştum ama Mavericks'te çalışıyor mu bilmem. Kolay gelsin.
Merhaba. Teşekkür ederim cevap için. Dediğiniz gibi şeffaf değil yani. Tanımamış dediğinizi deneyeceğim pazartesi günü. 10.8.4 için zaten sürücü mevcut olduğundan sorun olmuyor sanırım.
Tekrar teşekkürler

AE nin güncellemesini yükledikten sonra sorun düzeldi. Mavericks Win 8.1 dual boot rehberinden yararlanarak temiz bir kurulum yaptım herşey sorunsuz ancak 20 GB yetmedi alan Mac için siz mutlaka en az 50 Gb yer ayırın derim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı