Mac OS X Mavericks 10.9.2 güncelleme sonrası hata!

Yer
erzurum
Daha fazla  
Mavericks 10.9.2 Güncelleme indirdikten sonra yeniden başlattım elma logosunda takılı kaldı açılmadı -v komutu ile açmayı denedim resimdeki hata ile karşılaştım. Yardımcı olur musunuz?

Hp Pavilion dv6 3113et
İntel Core İ5
6GB Ram
İntel HD Graphics

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. İ5 4670 Haswell cpu'um var. Kurulumdan sonra Waiting for dsmos da kalıyor. GraphicEnabler=no -v -x- -f hepsini denedim ama sonuç aynı. Anakart Msi z87 g55 ekran kartı Nvidia gt640.

Aynı problem bende de oldu. 10.9.2 güncellemesini yaptıktan sonra açılmamaya başladı. Apple logosu geliyor fakat açılmıyor. -v komutu ile baktığımda "loading drivers.................................." şeklinde noktalar devam ediyor, sonra yeniden başlıyor. -x ile güvenl modda da açmıyor. Anakart Msi z87 g43 ekran kartı Nvidia gtx650ti Boost.

Ahmet SMC sorunu var. Bu resimdeki tuş kombinasyonunu dene bir bakalım;

chfhfgif.jpeg

Ayrıca güncellemeyi yapmamış olanlar combo olanı denerlerse iyi olur. Çoğu kişi combo da sorun çıkartmadığını yazıyor. Ayrıca güncel kextleriniz var mı diye kontrol edip yenilerseniz iyi olur.

Kurulum yaptığınız Usb'den Mavericks kurulum ekranına gelin, dil tercihi sonrası disk izlencesini açıp disk izinlerini onarın ve sistemi yeniden başlatın. Kolay gelsin.

Laptop özellikleri
Acer 5935G modeli;
- Nvidia GeForce GT 240M 1GB (1366 x 768)
- Intel Core2Duo 2.20
- 8 GB 800 MHz DDR3 Samsung RAM (2 x 4GB)
- 128GB samsung ssd 840 pro series

Konu başlığına buradan da ulaşabilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/ko...ya-10-9-3-güncelleme-sorunu-acer-5935g.66363/

Mavericks güncellemesi sonrası güncellemeyi yaptıktan hemen sonra bilgisayar kapanıp aynı işlemi tekrarlıyor. recovery yok ve c v t gibi seçenekler çalışmıyor. tıkandım

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı