anektoda

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker.
Usb sürücüyü takıyorum ve şöyle bir problem alıyorum ama problem mi değil mi anlayamadım .

Boot ekranını fotoya aldım ve sizlere göndermek istedim . Acaba sorun nedir ?

- - - Güncellendi - - -

Birinci foto gözüktüğü gibi "Network delay is not specified Defaulting to 0x384 " kısmında takılı kalıyor .

Aynı görüntü ama farklı karelerde çekmek istedim. Problemi net bir şekilde görebilmeniz için . GraphicsEnabler = Yes sekmesi herhalde BİOS ayarlarında olması gerek . Yanlış hatırlamıyorsam BİOS ayarlarında öyle bir sekme yok ve ayrıca ekran kartı olarak İntelin kendi HD ekran kartını kullanıyorum. Henüz harici bir Ekran kartı alamadım .

- - - Güncellendi - - -

Recep Beyin Mountain Lion Rehberinde ki video da bulunan aynı BİOS ve ayarlarını gerçekleştirdim. Fakat şimdide Missin Bluetooth Controller problemini alıyorum ve orada takılı kalıyor .

Ne yapmam gerekiyor ? Acaba Intelin Ekran kartı Hd 4600 olduğuna o hatayı vermiyor olmasın

Arkadaşım bende de aynı sorun olmuştu,
Neredeyse anakartı değişecektim, Recep bey'in sihirli sözleri beni kamçıladı ve çözümü...

1. Boot menüsüne geldiğini varsayıyorum.
  2. Boot menüsünden Optionsa geliyoruz > Enter
  3. Graphics Injektor menu > Enter
  4. InjectEDID:[ ] bende parantez boştu parantez içine gelip Enter yapıyoruz [+]
  5. InjectIntel:[+] burası aynen kalıyor
  6. LoadVideoBios[ ] parantez boş parantez içine gelip Enter yapıyoruz [+]
Bende bu şekilde çüzüldü ve Recep bey ve Ali bey'in güzel anlatımıyla Mavericks'e kavuştum.

Technopat Ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Teşekkürler bir deniyeyim bakalım nasıl olacak

- - - Güncellendi - - -

Dediğinizi uyguladım ve o problem sanırsam çözüldü ama şimdide boot eder gibi yapıp ekran kararıyor ve öylece kalıyor . Şimdi ne yapmam gerekiyor ?

- - - Güncellendi - - -

Recep bey yardım edebilir misiniz ?

Anektoda arkadaşım,
Kendi fikrimi söylüyorum, ne olur bilmem ama denersen bişey kaybetmezsin,

Bios ayarlarından
Init Display First Auto
Intel Graphics Auto
Bol şanslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraflarda olsun yükleme yapmaya çalışırken olsun dikkatimi birşey çekti . İkinci fotoğrafta dikkat ederseniz Boot Cache Control Unable yazıyor . Anladığım kadarıyla önbellek önyükleme denetimi başarısız diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…