Mac Os X Mavericks Boot sorunu

anektoda

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker.
Usb sürücüyü takıyorum ve şöyle bir problem alıyorum ama problem mi değil mi anlayamadım .

Boot ekranını fotoya aldım ve sizlere göndermek istedim . Acaba sorun nedir ?

zTRWOlE.jpg

wFFkkAb.jpg

- - - Güncellendi - - -

Birinci foto gözüktüğü gibi "Network delay is not specified Defaulting to 0x384 " kısmında takılı kalıyor .

Aynı görüntü ama farklı karelerde çekmek istedim. Problemi net bir şekilde görebilmeniz için . GraphicsEnabler = Yes sekmesi herhalde BİOS ayarlarında olması gerek . Yanlış hatırlamıyorsam BİOS ayarlarında öyle bir sekme yok ve ayrıca ekran kartı olarak İntelin kendi HD ekran kartını kullanıyorum. Henüz harici bir Ekran kartı alamadım .

- - - Güncellendi - - -

Recep Beyin Mountain Lion Rehberinde ki video da bulunan aynı BİOS ve ayarlarını gerçekleştirdim. Fakat şimdide Missin Bluetooth Controller problemini alıyorum ve orada takılı kalıyor .

Arkadaşım bende de aynı sorun olmuştu,
Neredeyse anakartı değişecektim, Recep bey'in sihirli sözleri beni kamçıladı ve çözümü...

1. Boot menüsüne geldiğini varsayıyorum.
  2. Boot menüsünden Optionsa geliyoruz > Enter
  3. Graphics Injektor menu > Enter
  4. InjectEDID:[ ] bende parantez boştu parantez içine gelip Enter yapıyoruz [+]
  5. InjectIntel:[+] burası aynen kalıyor
  6. LoadVideoBios[ ] parantez boş parantez içine gelip Enter yapıyoruz [+]
Bende bu şekilde çüzüldü ve Recep bey ve Ali bey'in güzel anlatımıyla Mavericks'e kavuştum.

Technopat Ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Teşekkürler bir deniyeyim bakalım nasıl olacak :)

- - - Güncellendi - - -

Dediğinizi uyguladım ve o problem sanırsam çözüldü ama şimdide boot eder gibi yapıp ekran kararıyor ve öylece kalıyor . Şimdi ne yapmam gerekiyor ?

- - - Güncellendi - - -

Recep bey yardım edebilir misiniz ?

Anektoda arkadaşım,
Kendi fikrimi söylüyorum, ne olur bilmem ama denersen bişey kaybetmezsin,

Bios ayarlarından
Init Display First Auto
Intel Graphics Auto
Bol şanslar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraflarda olsun yükleme yapmaya çalışırken olsun dikkatimi birşey çekti . İkinci fotoğrafta dikkat ederseniz Boot Cache Control Unable yazıyor . Anladığım kadarıyla önbellek önyükleme denetimi başarısız diyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı