Mac Os X Mavericks Boot sorunu

Kusura bakmayın yeni konu açmak zorunda kaldım. Eski konuda birkaç çözüm yolu yazıldı ancak hiç bir işe yaramıyor . Son olarak bir arkadaşın yazdığını uyguladım şu şekilde . Usb Boot edince yükleme bölümüne geçiş yapmadan options kısmından grafik kısmındaki bazı sekmelere artılar koyup çıkardım. Ve Yeniden sistemi başlattığım da bu sefer Network Delay ...... yazısında takılı kalmıyor . Apple logosu gelecekmiş gibi ekran gidiyor ve öylece kalıyor .

Bu arada hiç gereksiz yere bir ceza aldım . Ceza bildirimim de konuda ki resimleri kaldırdığımdan dolayı ceza aldığımı yazıyor . Fakat ben bilerek ne bir resim sildim ne de silmek istedim. Sildiysem de yanlişlıkla silinmiş olmalı . Lütfen burdan yönetimde ki arkadaşlara seslenmek istiyorum. Ceza vermeden önce karşı tarafı da önce bi uyarın . Ve hatasını telafi etmesini ricaa ediniz. Baktınız gördünüz telafi etmiyor tamam Eyvaallah . Ben farkında bile değildim hata yaptığımı . Ve şunuda belirtmek isterim kı üye olmazdan önce de forumun Kurallarını detaylı bir şekilde okudum .

Kullandığım donanım sistemim

Anakart - GIGABYTE GA-B85-HD3
İşlemci - İ3 4330 3.50 Mhz
Ekran Kartı - İntel HD Graphics

Bu donanım sistemime göre BİOS ayarlarımda BİOS Features sekmesinde Vt-d ayarı olması gerek . Ama bende öyle bir sekme yok .

Maalesef ekranın sadece VGA girişi var . Anakartta HDMI DVI çıkışları mevcut acaba dönüştürücü ile denesem olmaz mı ? Birde sorun VGA dan mı kaynaklanıyor dersiniz ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı