Mac OS X Mavericks Dil Seçiminde klavye ve fare devre dışı sorunu

TimeOver

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma Mac OS X Mavericks kurmak istiyorum ancak dil seçme ekranına geldiğimde klavyede farede devre dışı kalıyor. Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum..

Sistem özelliklerim bu konuda mevcut:

İ3 CPU 550 Sisteme Mac OS X Mavericks | Technopat Sosyal

Deniyeceğim.

- - - Güncellendi - - -

"DSMOS has arrived" yazıyor ondan sonra "[IOBluetoothHCIController][start] -- completed" yazıyor orda bir süre bekledikten sonra Ana dil seçme ekranına geliyor fare ve klavye devre dışı kalıyor.

- - - Güncellendi - - -

-x ile açtım yine "DSMOS has arrived" yazdı ama bu kez dil seçim ekranı gelmedi.

Başka bir yöntem buldum onu deniyorum sonuç olumlu olursa yazarım.

- - - Güncellendi - - -

Bilgisayarımda Uefi desteği yok o mavericks kurmama bir engel mi ?

- - - Güncellendi - - -

-s komutu le çalıştırdığımda -sh-3.2# yazıyor ve kalıyor

- - - Güncellendi - - -

"DSMOS has arrived" sorununu çözdüm tek sorun olarak ana dil seçme ekranında klavye ve fare devre dışı kalıyor..

Birkaç haftadır Mac OS X Mavericks kurmakla uğraşıyorum çok fazla hata aldım ve forumunda yardımıyla çözdüm. Ancak bu hatayı hiç bir şekilde çözemiyorum usb klavye ve fare kullanıyorum. Dil seçme ekranına gelir gelmez fare ve klavye devre dışı kalıyor fare sol üst köşede donuyor. Yardımlarınızı bekliyorum..

- - - Güncellendi - - -

PS/2 klavye kullanarak mac os x mavericks kurulum işini çözdüm sadece disk izlencesi kısmına giremiyorum girip biçimlendirebilsem mac os x mavericks'i kurucağım yardımlarınızı bekliyorum...

Mac OS X Mavericks'i uzun uğraşlar sonucu bilgisayarıma kurdum ancak mouseyi kullanamıyorum. PS/2 farede denedim USB farede denedim sonuç aynı USB fare belki USB 3.0 desteklidir diye MultiBeast indirdim açtım ama MultiBeast'tan mouseyi çalıştıramadığım için driver kurulumu yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum..

Bilgisiyarıma Mavericks kurdum açılışa kadar herşey güzel bilgisayar açıldığında fareyi kullanamıyorum. PS/2 farede denedim, USB farede denedim ama sonuç yine aynı USB 3.0 portlarını fare kullanmadan nasıl yükleyebilirim :(

Bilgisayarıma mavericks kurarken dil seçme ekranına geliyor ama fare ve klavye çalışmıyor. Verbose modda "DSMOS has arrived" yazıyor ondan sonra "[IOBluetoothHCIController][start] -- completed" yazıyor orda bir süre bekledikten sonra Ana dil seçme ekranına geliyor fare ve klavye devre dışı kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi clover ile mi boot ediyorsunuz? 
Eğer clover ile yapıyorsanız clover'ın config ayarlarından bu sorun çözlebiliyor. Bende aynı sorunla karşılaştım ve çözdüm.

Sistemi clover ile mi boot ediyorsunuz? 
Eğer clover ile yapıyorsanız clover'ın config ayarlarından bu sorun çözlebiliyor. Bende aynı sorunla karşılaştım ve çözdüm.
Merhaba. Ben de meraklanıp Mac Os X kurmaya karar verdim. Aynı sorunu yaşıyorum şu an. Bir çok şey denedim ama çözülmedi. Rica etsem Clover'da config ayarlarına nasıl girildiğini ve ne değişiklik yaptığınızı öğrenebilir miyim? Biraz eski tarihli bir mesaj ama hatırlarsanız yardımınızı bekliyorum.

Usb 2.0 portundan denemeyi unutmayın. Klavyenizin tuşuna basmanızı istediğinde spacebar ile geçebilirsiniz o bölümü.

Usb 2.0 portundan denemeyi unutmayın.Klavyenizin tuşuna basmanızı istediğinde spacebar ile geçebilirsiniz o bölümü.
Teşekkürler ancak benim PC'de zaten USB 3.0 yok. sorun başka sanırım. Ayrıca dediğiniz gibi tuşa basın kısmına geçemiyorum zaten. Dil seçim ekranına geliyor ilk kurulumda orada klavye ve mouse çalışmadığı için ilerleyemiyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı