Mac OS X Mavericks Driver yüklerken takılıyor yardım edermisniz..!

Enes ÖZkan

Hectopat
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar cuma gününden beri uğraştığım ve bir türlü yapamadığım
Mac OS X Mavericks her ne yaparsam yapim boot ettikten sonra usb ile yüklemeye basıyorum ardından driverlar yükleniyor diyor ve bir süre sonra takılıyor.. Hatanın resmi aşşağıda gördüğünüz gibidir eğer bir bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz. Bilgisayar özelliklerinide aşşağıda belirttim. Teşekkür ederim..
10154728_10203600763528480_1696894605_n.jpg
özellik pc.JPG
10154728_10203600763528480_1696894605_n.jpg

Bunun nedeni bir çok farklı şey olabilir. Denemeler yapmalısınız, öncelikle başka sürümler deneyin iATKOS'un ML sürümlerini deneyebilirsiniz yine sonuç vermezse parça değişimleri denemeniz gerekebilir, ilk olarak harici ekran kartı kullanıyorsanız söküp onboard üzerinden deneyebilirsiniz, ancak ufak bir patch ile düzelecek bir durum yada yükleme diskinizden bir kaç kext silerek de düzeltebileceğiniz bir problem olabilir.

Benim bilgim kısıtlı olduğu için söyleyebileceklerim bu kadar daha bilgili arkdaşlar da çözüm önerilerinde bulunacaktır.

Ek olarak sisteminiz hakkında verdiğiniz bilgiler çok az, cpu-z gpu-z şu an aklıma gelmiyor ancak everestin sistem özelliklerini gösteren bir yazılımı vardı sanırım bunlar ve bu tip uygulamalar ile daha detaylı bilgiler vermeniz yararınıza olacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı