Daha fazla
- Meslek
- Software Engineer
Merhabalar,
Kendi bilgisayarıma Mac Os X kuracaktım ama bir türlü yapamadım.
İlk Olarak bu linkteki gerekli olan dosyaları aldım.
RAW Dosyası : MEGA
Win32 yide kurdum biçimlendirmek için.
PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat
Sonra imajı Win32 ile biçimlendiriyorum raw dosyasını yazdırıyorum ona 16gb Bellek.
Bilgisayarı usb den boot ediyorum karşıma sizin videodakinden birazdaha farklı boot ekranı geliyor bende yaprak falan var yeşil sizde gri arkaplan.
Sonra ARGS daki koda bakıyorum varmı diye her seferinde kendi geliyor otomatik ona dokunmuyorum.
Son olarak usb den boot et dediğim zaman siyah ekranda bir kaç yazı geçiyor sonra karşıma bu hata geliyor. Video da demişsiniz USB değiştirdik oldu diye bu 2. usb ile deneyişim.
Sistemim : i7 2600K
64x
4gb ram, 8 yapabilirim kartım var ama kardeşim oyun oynamasın diye takmıyorum
gtx 560TI
NOT : windows 8 var sahte
ben farklı hardiske kurmaya çalışıyorum yani aslında çift işleitm sistemi olacak eğer kurulursa o yüzden mi hata yoksa başka birşey mi ? harddsiki mi tamamen silip mac içinmi ayırmalıyım ?
Recep Abiiii
Yardımın Lazım 
Kendi bilgisayarıma Mac Os X kuracaktım ama bir türlü yapamadım.
İlk Olarak bu linkteki gerekli olan dosyaları aldım.
RAW Dosyası : MEGA
Win32 yide kurdum biçimlendirmek için.
PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat
Sonra imajı Win32 ile biçimlendiriyorum raw dosyasını yazdırıyorum ona 16gb Bellek.
Bilgisayarı usb den boot ediyorum karşıma sizin videodakinden birazdaha farklı boot ekranı geliyor bende yaprak falan var yeşil sizde gri arkaplan.
Sonra ARGS daki koda bakıyorum varmı diye her seferinde kendi geliyor otomatik ona dokunmuyorum.
Son olarak usb den boot et dediğim zaman siyah ekranda bir kaç yazı geçiyor sonra karşıma bu hata geliyor. Video da demişsiniz USB değiştirdik oldu diye bu 2. usb ile deneyişim.

Sistemim : i7 2600K
64x
4gb ram, 8 yapabilirim kartım var ama kardeşim oyun oynamasın diye takmıyorum
gtx 560TI
NOT : windows 8 var sahte
Recep Abiiii