Merhaba arkadaşlar. Sistemime dual boot olarak Mac Osx Mavericks 10.9.3 kurdum. Gayet güzel herşyi çalışıyor. Ses ve FakeSMC'de herhangi bir sorun yok fakat her Hackintos sistemde olduğu gibi bazı sorunları var şöyle sıralayım.
1-) Sisteme Clover Boot kurdum fakat çalışmıyor. Her seferinde USB den boot etmek zorunda kalıyorum.
2-) Ethernet kartımı görmüyor bu meret. Realtek RTL8139/810X Fast Family Ethernet kartım var onboard olarak. Fakat ne olursa olsun kartı görmüyor. Herütrlü kext i yükledim sildim çalışmıyor ne olursa olsun.
Kext'leri şöyle yüklüyor siliyorum:
a-) Önce gereksiz gördüğüm kextleri S/L/E den çöp kutusana atıyorum. (Doğru bir siliniş olup olmadığından emin değilim.)
b-) Sonra Kext Wizard ile install ediyorum biraz uzun sürüyor.
c-) Son olarak Repair permissions diyorum ve yeniden başlatıyorum.
3-) Son sorunum ise alternatif bir sorun aslında . Ayrıca bir de USB Wifi kartım var. TP Link - TL821WN modelli ve Atheros R7015 çipseti kullanıyor araştırmalarıma göre. İşin ilginci Mac bunu görüyor ama çalıştıramıyor. UB95 adı altında USB portuna takılmış bir cisim olarak belirliyor.
Bu sorunlarımı çözersem sanırım süper bir hackintosh sahibi olacağım. Yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Sn.
@Recep Baltaş Umarım bana yardım edebilirsiniz. Ayrıca Dual Boot Mavericks ve Windows rehberiniz için teşekkür ederim. Bu olmazzsa eğer sanırım Mountain Lion kullanacağım çünkü ona çok daha fazla kext ve driver bulunabiliyor.