Mac OS X mi Windows 8.1 mi?

myhoko213

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2015
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Nokta ve Virgülden Sonra Boşluk Bırakın
Arkadaşlar benim sorum Mac OS X mi Windows 8.1 mi? Ona göre kuracağım. Sizin görüşleriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımların bir hackintoshla kusursuz uyumluysa Mac kurduğunda sorunların olmayacaksa ( donanım uyum listelerine bakabilirsin ) Mac OS X derim daha 1 aydır OsX Yosemite kurulumumu kullanıyorum. Dual boot 8.1 ile HDD kapasitem az olduğu için ve ufak tefek bazı programlar dışında windows açmıyorum diyebilirim. Çok daha kullanışlı ve stabil bir sistem Mac OsX. Nasıl bir kullanıcı olduğuna göre değişir tabi ki bu sorunun cevabı ama bence MacOSX sana Windows'u kolay kolay aratmıyacaktır. (Sorunsuz kurulum olursa.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence apple'a özel bir program mesela Final Cut , Logic Pro gibi programlar kullanmıyorsanız Mac OS X'e geçmeniz çok bir şey farketmeyecek. Ben Dual Boot kullanıyorum. Windows 8.1 gerçekten çok hızlı Mac'ten pek farkı yok. Ve daha uyumlu çalışıyor her şeye açık. Mac kurabilmek için donanım uyumluluğu diye bir sorun var en büyük derdi de bu.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı