Mac OS X PCI Configuration Begin Ekranında Kalma

Grimfrost

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
20151218_212657.jpg

Sitedeki El Capitan RAW imajı ile kurulum yaparken tam olarak bu kısımda kaldım. Yardımcı olur musunuz?
@Recep Baltaş @montezuma

Sistem Özellikleri:
Dell Latitude E6410
Intel Core i7 620M
8 GB Ram
Nvidia NVS3000 (Dahili İntel Ekran Kartı yok)
240 GB Kingston HyperX 3k SSD

Ayrıca Mac OS X kurulum PCI configuration begin hatası bu konuda yapılması önerilen ayarları denedim ve hiçbiri işe yaramadı maalesef.

Son düzenleme:
Dediklerinizi yaptım sayın @montezuma ve başarı ile geçtim o kısmı yalnız şimdi de böyle bir ekranda takıldım. Yaklaşık 1 dakida da bir 1 satır aşağı iniyor ve böyle bekliyor. Önce birinci resimdeki ekranda bir süre bekliyor sonra ikinci resimdeki gibi oluyor.
20151219_130020.jpg

20151219_130036.jpg

Son düzenleme:
Grafik hatası alıyorsun. NVIDIA kextlerini silip ( USB / System / Library / Extensions) entegre Intel GMA HD kullanmalısın.
Resimleri güncelledim tekrar bakabilirseniz sevinirim. Birde bu kextleri silmek için herhangi bir araç kullanacak mıyım. Ayrıca benim işlemcimde dahili intel ekran kartı olmayabilir çünkü aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Bir de ben zaten sizin yüklemiş olduğunuz notebook RAW dosyasını kullandım. Yani kextler zaten silinmiş değil mi? Son olarak TransMac ile kontrol ettim dediğiniz adresi ancak NVIDIA ile ilgili bir kext göremedim.

Son düzenleme:
Kullandığın işlemcide Intel 1 nesil grafik var. Intel GMA HD olarak geçer:
Intel Core i7 620M Notebook Processor
Bunu tanıtmak çok zor. Bayağı uğraştırır.
[GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI - Intel
Tavsiyem Mavericks ile denemen:
http://www.hackintosh.zone/downloads/download/75-niresh-mavericks-109-with-amd-intel-usb-iso/
Yinede uğraşırım diyorsan;
Clover Boot / options / Graphics / Inject Intel işaretleyip dene.
Ayrıca şu Linkteki kext paketi ile dene. Bu kext'lerde eğer senin Device ve Vendor ID aşağıdakilerden ise ( Senin işlemci Arrandale)
Device ID: 0042 or 0046
Vendor ID: 8086
Bu paketi kullanabilirsin. içinde ayrıntılı kurulum yönergeleri var. Bunları mutlaka dikkatli oku.
(1st Gen) Intel HD Graphics Kexts

Peki Mavericks ile denerken uğraşmayacak mıyım? :) Birde bu kext paketini nereye eklemek gerekiyor tam olarak. Device ID ve Vendor ID'yi nereden öğreneceğim? Ben Intel GMA HD adında bir grafik kartı göremiyorum aygıt yöneticisinde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı