Mac OS X System uptime in nanoseconds hatası

system3264

Megapat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Bilişim - Laptop Servisi
Arkadaşlar öncelikle selamlar... Kendim maclerden pek anlamıyorum. Bir ağabeyimizin cihazı, Macbook Air sistem çökmüş system uptime'in nanoseconds hatası veriyor ve açılmıyor. İçinde önemli dosyalar var. Elimizde time machine yedeğimiz yok. Recovey kısmı sağlam kurulum ekranına falan geliyorum.
Yalnız. Format atmadan önce içindekileri bir yere yedeklemem lazım bunu nasıl yapabilirim?
1- Windostaki gibi üstüne kurma şansım var mı?
2- Os X için cd den çalışan her herhangi bir boot live cd falan var mı? ( Linux ve windows tabanlı olanları denedim hdd nin içindekileri görmüyor.)
Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20160513_193941.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle selamlar... Kendim Mac'lerden pek anlamıyorum. Bir ağabeyimizin cihazı, MacBook Air sistem çökmüş System Uptime'in nanoseconds hatası veriyor ve açılmıyor. İçinde önemli dosyalar var. Elimizde time machine yedeğimiz yok. Recovey kısmı sağlam kurulum ekranına falan geliyorum.
Yalnız. Format atmadan önce içindekileri bir yere yedeklemem lazım bunu nasıl yapabilirim?
1- Windows'taki gibi üstüne kurma şansım var mı?
2- OS X için CD'den çalışan her herhangi bir boot live CD falan var mı? ( Linux ve Windows tabanlı olanları denedim HDD'nin içindekileri görmüyor.)
Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 160279

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözüm bulabildin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı