S sinanserin Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #11 Çoooook teşekkür ederim kardeşim biraz ilgileneyim şununla Ama mac üzerinden windowsun dosyalarına ulaşamadım nasıl yapacağız ? Ha bide kardeşim bu adamın verdiği dosyaları nereye atmalıyım bu soru daha iyi oldu Ya ben galiba güvenli modda açtığım için çoğu şeyi kullanamıyorum :/ güvenli modda açmayıncada açılmyor bluetoothda kalıyor ne yapmalıyım ?
Çoooook teşekkür ederim kardeşim biraz ilgileneyim şununla Ama mac üzerinden windowsun dosyalarına ulaşamadım nasıl yapacağız ? Ha bide kardeşim bu adamın verdiği dosyaları nereye atmalıyım bu soru daha iyi oldu Ya ben galiba güvenli modda açtığım için çoğu şeyi kullanamıyorum :/ güvenli modda açmayıncada açılmyor bluetoothda kalıyor ne yapmalıyım ?
akkoc Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 68 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #12 Aynen sorunun cevabını verdin nerede kaldığının resmini çek paylaş bakalım uygun kodlar neler var.
S sinanserin Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #13 Yarım saate geliyorum kardeşim .
S sinanserin Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #14 Kardeşim USB sorununu çözdüm uzun hikaye ama şimdide clover configirationda yaptığım değişiklikler kaydolmuyor birde senin attığın linkteki şeyleri nere atmam lazım şimdi bana sadece bu ikisi lazım kardeşim yardım ettiğin için çook sağol
Kardeşim USB sorununu çözdüm uzun hikaye ama şimdide clover configirationda yaptığım değişiklikler kaydolmuyor birde senin attığın linkteki şeyleri nere atmam lazım şimdi bana sadece bu ikisi lazım kardeşim yardım ettiğin için çook sağol
S sinanserin Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #15 -v açıkmış onu kapatarak açıyorum Şu driverleride yüklememe yardım edersen Allah senden razı olsun kardeşim
-v açıkmış onu kapatarak açıyorum Şu driverleride yüklememe yardım edersen Allah senden razı olsun kardeşim
akkoc Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 68 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #16 Kardeşim bu HWSensors kurulumunu yaptın mı? HWSensors installer - New Releases and Updates - InsanelyMac Forum Bunu kurduktan sonra bi kext yukleme uygulaması geliyordu. Ordan kext install diyerek yuklemiştim ben ekran kartı il ilgili olanı. Bu arada hayırlı olsun
Kardeşim bu HWSensors kurulumunu yaptın mı? HWSensors installer - New Releases and Updates - InsanelyMac Forum Bunu kurduktan sonra bi kext yukleme uygulaması geliyordu. Ordan kext install diyerek yuklemiştim ben ekran kartı il ilgili olanı. Bu arada hayırlı olsun
S sinanserin Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #17 Sağol kardeşim bunada bi bakayım Peki nasıl yapıyoruz ? HD4000 kullanıyorum ve wifi driveri yüklermi ?
Sağol kardeşim bunada bi bakayım Peki nasıl yapıyoruz ? HD4000 kullanıyorum ve wifi driveri yüklermi ?
akkoc Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 68 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #18 Recep Bey baya güzel bir konu hazırlamış işini görecektir ekran kartı için göndereyim Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı ama wi fi bende çalışmadı çoğunda da çalışmıyor. Ben kablo ile kullanmıştım.
Recep Bey baya güzel bir konu hazırlamış işini görecektir ekran kartı için göndereyim Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı ama wi fi bende çalışmadı çoğunda da çalışmıyor. Ben kablo ile kullanmıştım.
S sinanserin Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #19 Peki deneyelim sonucu bildiririm Ha birde benim işlemcim i5 3337U HD4000 hangi ID yi girmeliyim ?
akkoc Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 68 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #20 İşte bunu zor sordun Bende bi araştırayım bakalım IGPEnabler=Yes IGPlatformID=01660003 buymuş senınde kardeş. Detaylar için; Trouble with HD4000
İşte bunu zor sordun Bende bi araştırayım bakalım IGPEnabler=Yes IGPlatformID=01660003 buymuş senınde kardeş. Detaylar için; Trouble with HD4000