Mac OS X Yosemite Bootloader Sonrası USB lerin çalışmaması

peterpan.tr

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Merhaba günlerdir uğraşmama rağmen bir türlü işin içinden çıkamıyorum biri olsa biri olmuyor, öncelikle,

Anakartım Gigabyte H55M-S2H Ekran kartı Ati HD6570 ama sorunum donanımsal değil mac okadar kolay yükleniyorki sanki windows kuruyorum, FakSMS yüklüyorum, multibeast'le trim enabler çalışıyor ekran kartını bile kendi tanıyor ses kartı alc888b vodooHDA2.8.7 le çalışıyor eternet kartı rtl8139 kext çalışıyor anlıyacağınız usb le açtığımda herşey çalışıyor hiç bir sorun yok.

UniBeast'la orginal mac bilgisayarda indirdiğim mac os x yosemite yi usb ye aktardım kurulumda flan sorun yok sorunum Clover yada Chimera bootloader yükledikten sonra usb klavye ve mouse çalışmaması elim kolum bağlı kalıyorum reset atıp flash diskten başlattığımda usbler çalışıyor, uğraşarak bir şekilde clover kurdum config.plist kurcalarken usb ler çalıştı sonra bu kez ethernet rtl8139 kext yükledim flash la başlattığımda çalışıyor flası çıkardığımda eternet çalışmıyor kext dosyasını efi clover kexte attım çalıştı ama birdahi normal bootda mac açılmadı flashla açabiliyorum, gözlemlediğim kadarıyla Chimera bootloder daha hızlı ama usbde clover gibi efi bölümü yok onun için bunun ayar bölümü config.plist gibi bir dosyası yokmu Chimerayı kurup içine flashdaki clover givi config dosyasını atsam, herkes kurulumla uğraşırken ben çok basit kuruyorum ama bir türlü flashsız sorunları gideremedim. Yapmak istediğim sadece mac flashsız direk açılsın usbler eternet çalışsın hepsi bu.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı