Mac Os X Yosemite Dil seçimi yaparken mouse Sorunu

Hocam denedim sorun yine çözülmüyor diğer forumda aynı hatayı alanlara baktım onlar kextlerden bahsetmişler fakat ben burada ne yapacağımı daha anlayamadım o yüzden biraz aklım kext olaylarında sadece nvdia ile ilgili olan kısmı sildim ama

-x -v ...... yazılanların sonuna GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0 arkadaşlar boşluk koymayı unutmayın ve büyük küçük harfe dikkat edin zira olmuyor sorun çözülmüştür teşekkürler ... :) Yorum atan ve beni bilgilendiren yol gösteren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum ellerinize fikirlerinize sağlık . :) İyi forumlar en kısa zamanda hata alan arkadaşlar için bi uzun ayrıntı yapıcam donma Mouse takılmaları ekranın bozulması ile ilgili

-x -v ...... yazılanların sonuna GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0 arkadaşlar boşluk koymayı unutmayın ve büyük küçük harfe dikkat edin zira olmuyor sorun çözülmüştür teşekkürler ... :) Yorum atan ve beni bilgilendiren yol gösteren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum ellerinize fikirlerinize sağlık . :) İyi forumlar en kısa zamanda hata alan arkadaşlar için bi uzun ayrıntı yapıcam donma Mouse takılmaları ekranın bozulması ile ilgili
Hocam nasıl çözdünüz acaba ben de aynı sorunu yaşıyorum da. Yardım edebilir misiniz?

Yosemite kurulumu yaptım fakat kurduktan sonra hiçbir sekmeyi açamadım çünkü touchpad cursoru hareket ediyor ama tıklama çalışmıyor farklı mouselar denedim kablolu, kablusuz sonuç yok.

Boot args : -x veya -v girdim olmadı ,graphichenabler=0 ,1 yaptım olmadı.

Transmac ile VooDooPS2Controller.kext 'i library yolundaki kextlerin bulunduğu klasöre attım olmadı.

Denediğim versiyon recep bey'in 10.10 raw versiyonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de olmuştu, kablosuz-kablolu fark etmiyor. Ben sorunu çözdüm ancak şu şu sebepten diyemem ama gerçekten oluyor. Mac OS kurulum ekranına verbose mode'da boot ederken fareyi sürekli hareket ettirin hiç bırakmayın, yani açılırken sürekli sağ sol takılın, ilginç ama gerçekten sorun çözülüyor. Eğer fareyi hareket ettirmezseniz "AppleUSBOHCI found a transaction which hasn't moved in 5 seconds" mesajını alıyorsunuz. Eğer sorun benim ile aynı ise çalışacaktır. Ayrıca kurulum ekranında işe yaramazsa, bir bölümleme aracı ile bölümleyin, kurulum ekranında klavye ile kurulumu tamamlayın, kurduktan sonra benim dediğim yöntemle çalışır halde açabilirsiniz. Ama bunun bir çözümünü bulamadım :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı