Mac Os X Yosemite Dil seçimi yaparken mouse Sorunu

Asus X550 LN i5 8gb ram Nvidia 740 GT Windows 8 kurulu pc me usb den boot yaparak yosemiteye geçmek istiyorum tüm hataları geçtim fakat Ana dil ekranında mouse çalışmıyor kablolu kablosuz denedim olmadı

Bios güncelde driverlarda güncel de şey diyecektim Fast Boot falan var oralara pek dokunmadım sadece Security kapattım windows 8 için boot ayarlarına falan pek dokunmadım bi kaç yerde okudum oralarıda değiştiriyorlardı ama onlardan olabilir mi

Asus X550 LN i5 8gb ram Nvidia 740 GT Windows 8 kurulu pc me usb den boot yaparak yosemiteye geçmek istiyorum tüm hataları geçtim fakat Ana dil ekranında mouse çalışmıyor kablolu kablosuz denedim olmadı
Bence şimdilik Yosemite'i boşverin. Recep bey rehber hazırlayınca kurarsınız. Çünkü Recep bey bile Yosemite'i kurarken çok fazla hata aldı. Onun yerine şimdilik 10.9.5 sürümünü deneyebilirsiniz.

Fast Boot'u kapatıp deneyin.

-v -x Komutları ile boot etmeyi denediniz mi?
Şu konuda bişey sorucam burda hata mı yapıyorum diye soruyorum şimdi o -v komutunu yazdığımız yere geliyorum orda başka yazılarda var ben başa direk -x yazıyorum bir yeri silmeden işleme devam ediyorum acaba burada hata mı yapıyorum merak ettim -v den sonra -x yazcam falan veya -v-x yazdıktan sonra diğer yazıları silcek miyim burada biraz çelişkilerim var

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı