Mac OS X Yüklemesi Başarısız Oldu Hatası

Deniyorum hocam sag ol.

Estagfurullah hocam simdi kurulumu yaptm normalde dahili sata harddiskte win 8 kurulu ben f8 ile hariciyi secip baslattım olay cozuldu yalnız klavye calismadi usb port degil ondan olabilir mi?

Son iki sey daha var f8 yapmadan hariciyi first yapsam direk mac acilsa olur mu bir de tplink wireless modem vr onu nasil cozeriz bu 3 sorunu cozersek baska sıkınti kalmayacak insallah.

Bu arada usb takiliyken klavye calisiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
O hocam buradaymışsın bakıyorum notlarına hemen.

Hocam 6.3 var ama hata veriyor ben mac e geçip tabletten irtibat kurayım seninle.

Beti de diyorum htc mac süite indirip belki telden modem yaparım ölümüne atıyor da olabilirim şu an ama bakacaz hocam.

Bu arada ses de var. High definition galiba ona da ses karti al deme hocam simdi.

Asamalar bunlar mi hocam?

Dosya Ekleri

• 1402282618704.jpg
    214,3 KB · Görüntüleme: 436
  • 1402282678137.jpg
    207,7 KB · Görüntüleme: 252
  • 1402282714856.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 311
@alper kaya
  • Ses için: Örneğin; ALC662 ise o sürücüyü osx86.net üzerinden ara ve dene. Olmaz ise VoodooHDA isimli sürücüyü dene. Son çare S-Link SL-U61 usb ses adaptörü alırsın .
  • Klavye için: Bunun içindeki VoodooPS2... diye geçen sürücüyü Sistem --> Kitaplık --> Extensions içerisine kopyala ve kext utility çalıştır. clokext
  • İnternet için ise bir önceki mesajımda sana söyledim.
Düzenleme: Klavye gene çalışmaz ise USB klavye kullan.

Hocam bu osx86.net ten indirdiğimiz bütün dosyaları Sistem --> Kitaplık --> Extensions içerisine mi kopyalıyoruz?
Bir de bu kext utility?

• İster oraya kopyalayıp değişimi onayla ve kext utility programını çalıştır; enjoy çıkınca quit butonuna tıklayıp sistemi yeniden başlat.
  • İstersen de kext utility programına kextleri sürükle bırak; enjoy çıkınca quit butonuna tıklayıp sistemi yeniden başlat.
  • Kext utility; kextleri kurmamnızı sağlar ve kurduğumuz kextlerin aktif hale gelmesini sağlar. Google üzerinden kext utility cvad diye arat çıkar program.

Sağ ol hocam Allah razı olsun. Emeğine sağlık hakkını helal et kahrımızı çekiyorsun o kadar. Az önce otrudum dedim ki aga parayı bulacam buluşturacam devip devşiricem alacam bi imac sonra dedim diago sakin. Ama en azından sesi halledersem wireless modemle klavye alıp kurtulacam başka sıkıntı yok gibi şu an o bu derken mac parasına dönmesin de iş.

Hocam benim ses sürücüsü:
VIA VT1708S @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3] PCI görünüyor.

Osx86 da baktım.
VIA VT1708s 2.7.3 ve
VoodooHDA 2.8.2 ML for Via VT1708S 1.0 en yakın hangisini yüklesem daha iyi pc plazmaya bağlı hdmi ile?

Dene gör dediğini duyar gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…