Mac OS X Yüklemesi Başarısız Oldu Hatası

Hocam bu osx86 ne diyo ya 25740 sn bekle diyor öyle bi saniye mi var hocam :) Bu arada asus nano modemi alıyorum önerinle sesi 25740 sn bekleyeceğim sonrasına bakacağız.

Bu arada bir rapor vermem gerekirse;

1-) 2 TB IOMEGA PORTABLE HDD ye kurulum yaptım. 320 gb partition yaparak.
2-) Genişletilmiş Günlüklü olarak formatladım.
3-) Daha sonra yüklemeyi yaptım.
4-) FakeSMC kurulum.
5-) Son sürüm Clover BootLoader kurdum.
6-) PC de takılı olan samsung hdd de win 8 mevcut f8 ile işletim sistemime ben karar veriyorum.
Buraya kadar yaşadığım problem açılış ve kapanış yavaş. (Mavericks te Win 8 Normal hızında)Bu da portable sürücüden kaynaklı olabilir mi bilmiyorum?
Şimdilik yükleme doğru ekran sorunu yok ethernet de geldi.

Eksikler; Wifi modem, Klavye ve ses kartı sorunu...

Teşekkürler
Alper Kaya

Son düzenleyen: Moderatör:
Kemal hocam asus nano adaptörü aldım.
usb klavye de temin ettim.
usb ses sürücüsünü de aldım.
ancak sistemi biraz kurcalarken bozdum galiba ses sürücüsüne takıldığım için. harici harddiskimin bölümlediğim kısmını da formatlayıp yeniden diğer kısıma dahil ettim.

Şimdi tek sorun var! Win 8 yüklü c sürücüsünü bölümleyip küçültüp 320 gb ayırsam buna hackhintosh yüklesem açılışta ne gibi problemlerim olur ya da açılırken hangisini açacağımla ilgili bir karar verebilmem adın bana yardımcı olabilir misiniz?

Bu iş için kararlıyım çünkü şikayet edilmez ama bu windows işl.sis. artık sıkıldım gerçekten. Grafikerim ben ve grafik programları da rahat çalışıyor özellikle adobe distiller falan mac te çok iyi bunu çözmem lazım bu yüzden hocam...

Ha! 1800 falan denkleştireyim mac mini almayı düşünüyorum bunu da tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
Kemal bey asus wifi modemi yukleyecektim farkettim cd surucu de yok bende muhim degil gerci win 8 den klasorü kopyalarım ama cd surucu gormüyor olması normal mi? Şu an önceki gibi harici diske kurulum yaptım hocam bu arada wifi nin cd si icerisinde mac klasoru var icinde de bes adet zip hepsini cıkarip yukluyor muyuz?

Son düzenleme:
Hocam son olarak ses kaldı voodoohda 2.8.5 i kurdum ekrandaki gibi çıkışlar görünüyor ancak ses yine yok yardımcı olursanız sevinirim...
Şunu da farkettim bu mac hakkında kısmına girince mac pro early 2008 yazıyor.Bunun anlamı nedir peki?

Ekleme: Hocam sesi kulaklığa verdim şu an ama hdmi ile hala lcd tv ye verebilmiş değilim.

Dosya Ekleri

• 1402536709902.jpg
    1402536709902.jpg
    280,5 KB · Görüntüleme: 295
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı