Mac OS X Z97 HD3 Realtek ALC887 Ses Sorunu

Abdyaman

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

Öncelikle sistem:
  • i7 4790 İşlemci
  • Gigabyte Z97 HD3
  • ASUS GTX 780
  • 16 GB 2133 Mhz Bellek
  • 240 Gb Kingston SSD
Voodoo ile ses geliyor fakat açılışta cızırtı vs. yapıyor. Arka panel yeşil çıkış hariç ön panel dahil hiçbir yerden ses alamıyorum. Ses yongası alc887 sosyalde bir konu gördüm fakat script dosyasının linki uçmuş. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

@montezuma

Ekran Resmi 2016-03-14 23.36.34.png

ikincisinde algıladı fakat ses yok.
Ses ayarlarından girişleri kontrol ettin mi?

Bir de voodooyu tam olarak silememe rağmen ses geliyordu.
Demek Voodoo tam silmemişsin. Eğer Voodoo yüklü iken paylaştığım kextleri yüklediysen hata alırsın. S/L/E içinde VodoooHDA ile ilgili kext olmadığına emin ol. Herşeyi sildikten sonra yeniden dene. Konudaki adımları dikkatli uygula.
Mac OS X ASUS H97M-E ALC887 Sürücüsü

Giriş çıkış kontrol ettim @montezuma hocam. Voodoo ile alakalı herşeyi sildim. Şu an tekrar voodoo ile devam ediyorum fakat ses yok ön panelde. Harici Creative X-Fi Titanium kartım var onu takınca sistem açılmıyor. Onu yükleme şansım varsa denemek isterim. Fakat gerek sosyalde gerek yabancı forumlarda el capitan uyumu hakkında bir sonuç bulamadım, sistemi de kitliyor diye söktüm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı