Onu kurmuştum, dedim acaba arguments bölümüne NvidiaWeb koymadım mı, onuda koymuşum, kartı tanıyor ama hafıza 33 MB olarak gözüküyor. NvidiaWeb=True denedim olmadı acaba yanlış mı yazıyorum birde System parameters bölümünede ekledim olmadı.https://images.nvidia.com/mac/pkg/378/WebDriver-378.05.05.05f01.pkg
Bunu kurup dener misin ?
Clover bootloader'i kurarken hata veriyor yükleme başarısız diye haliyle diğer adıma geçemiyorum bende sistemi yeniden kuracağım. Bu arada arguments kısmına bir şey yazacak mıyız yoksa komut yok mu?Söyle deneyin, en güncel clover sürümünü kullanın ve aşağıdaki adımları uygulayın.
- EFI bölüntüsünü mount edin
- Xcode veya Plist Editor Pro gibi metin düzenleme yazılımları ile /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/config.plist dosyasını açın
- Aşağıda verilen komutları girin
- <key>SystemParameters</key>
<dict>
<key>InjectKexts</key>
<string>YES</string>
<key>InjectSystemID</key>
<true/>
<key>NvidiaWeb</key>
<true/>
</dict>
Sonra deneyin olmaz ise, Boot/Arguments/nvda_drv=1 komutunu kaldırın deneyin.
Şu an sistem kuruluyor, işlem bittikten sonra sizin söylediklerinizi yapacağım buraya yazacağım.İlk etapta arguments kısmına bir şey eklemeyelim.
Sistem kuruldu ama clover'in en güncel sürümü kurulmuyor hata veriyor.İlk etapta arguments kısmına bir şey eklemeyelim.
Peki sonraki etapta argument kısmına ne yazacağız?Şu an sistem kuruluyor, işlem bittikten sonra sizin söylediklerinizi yapacağım buraya yazacağım.
Sistem kuruldu ama clover'in en güncel sürümü kurulmuyor hata veriyor.
Detaylı anlatımınız için teşekkürler, deniyorum.Nasıl bir hata alıyorsun ? Yazmana gerek kalmaya bilir.
Bootloder için şu şekilde deneyebilirsin ayrıca.
Clover configurator ile efi bölümünü mount et. Sonrasında USB içerisindeki clover klasörü ile No name içindeki clover klasörü ile değiştir. Sistemi yeniden başlat. Sistemi USB'den başlat. Clover boot options ve sonrasında add clover boot options for all entries üstüne gel ve enter bas. Sonra sistemi açın. Akabinde USB belleği çıkartıp sistemi yeniden başlatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.