Mac Pro 2015 vs Windows

Orion95

Zeptopat
Foruma yeni üye oldum öncelikle merhaba arkadaşlar,
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere sorum çok açık e-ticaret işi ve kurs/eğitim videoları izlemek için, 9-10 bin lira gibi bir bütçeyle Mac Pro 2015 mi alırdınız, yoksa Windows işletim sistemli herhangi bir laptopı mı tercih ederdiniz? Bilgisayar konusunda çok donanımlı biri değilim, daha önce ikisini de kullandım ve Mac kullanınca kendimi nedense daha rahat hissediyordum. Bu şartlarda hangisini tercih ederdiniz?

Eğer laptop olacağı için, taşınabilirlik söz konusu olursa ağırlıkları karşılaştırmanızı tavsiye ederim. Çünkü aynı fiyat bandındaki iki laptop hemen hemen aynı performansları verecektir. MacBook ekranı eğer 15" ise hiç düşünmeden MacBook derim elbette ama 13" ise dediğim gibi öncelikleriniz önemli olacaktır. MacBook Air 2020 i3 de kullanıyorum, buna rağmen video izleme, PS kullanma, autocad kullanma gibi işlemlerde bile beni üzmüyor, MacBook Pro 2015 sizi hiç üzmez :)

Eğer laptop olacağı için, taşınabilirlik söz konusu olursa ağırlıkları karşılaştırmanızı tavsiye ederim. Çünkü aynı fiyat bandındaki iki laptop hemen hemen aynı performansları verecektir. MacBook ekranı eğer 15" ise hiç düşünmeden MacBook derim elbette ama 13" ise dediğim gibi öncelikleriniz önemli olacaktır. MacBook Air 2020 i3 de kullanıyorum, buna rağmen video izleme, PS kullanma, autocad kullanma gibi işlemlerde bile beni üzmüyor, MacBook Pro 2015 sizi hiç üzmez :)
Cevap için teşekkürler. Taşınabilirlik de önemli olacak sabit olarak bir yerde tutmayı düşünmüyorum. 15’’ ekran veya 13’’ ekranda önceliğim 15 olur tabii ama bulamazsam 13 ekranlı da alırım. İkinci el olacağı için iyi durumda olanı alacağım. Yani açıkçası işimi görsün, video izlerken kasılma, donma, yavaşlama yaşanmasın yeterli çok kapsamlı bir kullanım olmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı