Mac teması sildikten sonra temadan kalan ibareler

Makaleler
2
Arkadaşlar selam.

Aşağıda linkini verdiğim temayı kurmuştum. Sonra çok hoşuma gitmedi ve kaldırdım. Lakin saçma bir şekilde hala o temadan izler kaldı. Şunlar mesela;

Özellikle bu resim. Gördüğünüz üzere ağ simgesinin yerine "Çukur" denen dizinin logosu gelmiş. İndirdiğim site de yabancı bir site, çok garip.
1.png

Klasörler de bu şekilde kaldı.
2.png

Nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar selam.

Aşağıda linkini verdiğim temayı kurmuştum. Sonra çok hoşuma gitmedi ve kaldırdım. Lakin saçma bir şekilde hala o temadan izler kaldı. Şunlar mesela;

Özellikle bu resim. Gördüğünüz üzere ağ simgesinin yerine "Çukur" denen dizinin logosu gelmiş. İndirdiğim site de yabancı bir site, çok garip.
Eki Görüntüle 389130

Klasörler de bu şekilde kaldı.
Eki Görüntüle 389131

Nasıl düzeltebilirim?
Geçmiş bir zaman da geri yükleme noktası varsa sistem geri yükleme yapmayı bir dene bakalım.

Geçmiş bir zaman da geri yükleme noktası varsa sistem geri yükleme yapmayı bir dene bakalım.

Sistem koruması kapalı olduğundan geri yükleme noktası yok hocam.
En iyisi temiz kurulum yapmak.

Her zaman en iyi çözüm bu değil maalesef. Onca dosya, onca şey var temiz kurulum yapmak gerçekten uğraştırıcı olabilir.

Windows'un dosyaları koruyarak yaptığı kendi sıfırlama sistemi işe yarar mı acaba?
Sıfırlamak istemiyorum, yok mu bir çözüm arkadaşlar?
Sorunu çözdüm.

CCleaner ile sistemi temizleyip, daha sonrasında kurduğum temanın sitesinden yeniden indirerek programın kendi uninstall programını kullanarak yeniden kaldırdım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı