Çözüldü Maça nasıl gidilir ve bilet nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, yaklaşık bir ay sonra tuttuğum takım yaşadığım şehre geliyor ve deplasman olarak maçı stadyumda izlemek istiyorum.
Daha önce hiç bilet alıp maçı canlı izlemedim o yüzden süreç nasıl olur nasıl bilet alınır bilmiyorum.

Ben tek seferlik alacağım. Yani paso diye bir şey varmış galiba sezonluk yıllık ben onu istemiyorum. Bir seferlik alıp gideceğim.

Çözüm
Hocam teşekkürler. Yine Passolig diyorsunuz da bu tek seferlik değil mi? Passo dışında alınmıyor değil mi?

Bir de kart zorunlu mu? Belki maça yetişmeyebilir.

Passo dışında alınmıyor evet eskisi gibi biletler demode oldu kart istersen zorunlu olmayabilir hesap açtıkdan sonra biletini aldıktan sonra zaten karekodu okutsan o kabul olacak.

Passo adlı uygulamayı kurman gerek onu kurdukdan sonra giriş yap sonra kart talep etmen için desteğe başvur sonra hesapla kart işini halletikten sonra kart istesen olmayabilir uygulamasından karekod olarak stada girmen için hangi takımsa oradan bulup satın alıp stada gidip girişe girip karekodu okutup maçını izleyebilirsin.

Passo'daki uygulamasından hangi maçsa oradan seç yani sonra bileti istediğin yerden al deplasmanmı yoksa ev sahibimi?.

Hocam teşekkürler. Yine Passolig diyorsunuz da bu tek seferlik değil mi. Passo dışında alınmıyor değil mi.

Birde kart zorunlu mu. Belki maça yetişmeyebilir.

Hocam teşekkürler. Yine Passolig diyorsunuz da bu tek seferlik değil mi? Passo dışında alınmıyor değil mi?

Passo dışında alınmıyor evet eskisi gibi biletler demode oldu kart istersen zorunlu olmayabilir hesap açtıkdan sonra biletini aldıktan sonra zaten karekodu okutsan o kabul olacak.

Çözüm
Biletini aldıktan sonra sadece hangi kapıdan girceğin kalıyor biletini hangi numaradan aldığına dikkat et aldığın taraf neredeyse sadece oradan giriş yapabilirsin.

Passolig (uygulaması) haricinde maç bileti alamazsın kart yerine uyhulamının kendisinde QR ile giriş var oradanda yapabilirisin ben hiç denemedim ama yapanları gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…