Çözüldü Macbook 2009 El Capitan "NVDAStartup=Official" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Barış1617

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
Macbook'a önceden Mavericks kuruluydu. İçinde önemli belgem olmadığımdan dolayı El Capitan'a yükseltmek istedim. App Store'dan imajı indirdim. Yeniden başlattığımda biraz doldu sonra kapandı. Verbose modunda baktığımda ise "NVDASTARTUP=OFFICAL hatası aldım. Sıfırdan temiz kurulum yapmak için USB oluşturdum. Fakat yine aynı sorundan dolayı boot etmedi. Yosemite'i de denedim olmadı. Ancak Boot Disk Utility ile oluşturduğum Niresh Yosemite MacBook'ta boot etti, fakat kurulum başarıyla sonuçlanmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan HDDde bir macOS sürümü yok. O yüzden kurtarmadan boot edemedim. ve Nvram sıfırlamama rağmen hâlâ aynı hatayı veriyor.

Cmd+Option+R komutunu kullansam da kurtarma ekranına ulaşamadım. Sizin imajı Boot Disk Utility ile raw dosyasını yazdım fakat clover açılıyor oradada usb seçeneği yok. Recovery boot ettiğim zaman ekran kararıyor. Yani hiçbir sonuca varamadım.

Mac başlarken alt tuşuna basıyorum oradan usb bellekten boot ediyorum.

Sonuç değişmedi. Ama niresh yosemite imajının iso dosyasını indirdim ve şuanda Yosemite kurdum sorun çözüldü konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı