Macbook 2009 laptopa Windows 10 kurulabilir mi?

Mert Çakıreli

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2020
Mesajlar
63
Yer
Tokat/Niksar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Tİ / MSI B450 Gaming Plus / Corsair 2x8 3600 MHz Ram / Samsung 870 Evo 1tb 2.5 inch / NZXT 650W Bronze PSU / MSI MAG Forge 101M
Cinsiyet
Erkek
Macbook 2009 sonu White bir laptopum var. Dersler için Microsoft Teams programı lazım. Ama Microsoft Teams programı sürümü kaldırmıyor. Windows 10 yüklemek istiyorum veya Mac OS'un açacağı bir sürüm varsa da kurabiliriz.
 
MacBook 2009 sonu White bir laptopum var. Dersler için Microsoft Teams programı lazım. Ama Microsoft Teams programı sürümü kaldırmıyor. Windows 10 yüklemek istiyorum veya MacOS'un açacağı bir sürüm varsa da kurabiliriz.

Hocam Linux kurmayı deneyebilirsiniz. Bu sistemin Windows 10 kaldıracağını pek sanmıyorum.
 
Sistemi yazar mısınız?

İşlemci: 2,26 GHz Intel Core 2 Duo
Bellek: 4 GB 1067 MHz DDR3
Başlangıç diski: MacBook Pro
Grafik kartı: NVIDIA GeForce 9400M 256MB
Yazılım: OS X 10.9.5

Bootcam ile evet.

Masaüstüne attığım Windows 10 isosunu otomatik görmedi, ekranda 2 seçenek vardı. Birisi Windows 7'yi kurmak diğeriyse Apple'ın desteklediği son Windows sürümünü kurmak.

Hocam, Linux kurmayı deneyebilirsiniz. Bu sistemin Windows 10 kaldıracağını pek sanmıyorum.

Kullanmak istediğim Microsoft Teams programı Windows 10'da çalışıyor sadece.
 
İşlemci: 2,26 GHz Intel Core 2 Duo.
Bellek: 4 GB 1067 MHz DDR3.
Başlangıç diski: MacBook Pro.
Grafik kartı: NVIDIA GeForce 9400M 256MB.
Yazılım: OS X 10.9.5

Masaüstüne attığım Windows 10 isosunu otomatik görmedi, ekranda 2 seçenek vardı. Birisi Windows 7'yi kurmak diğeriyse Apple'ın desteklediği son Windows sürümünü kurmak.

Kullanmak istediğim mocrosoft teams programı Windows 10'da çalışıyor sadece.

Windows 8.1'de çalışıyorsa onu dene ya da hocalarla konuş dersi Zoom'dan yapsınlar niye Microsoft teamsten yapıyorlar anlayamadım.
 
Kurulur da 2CD, HDD ve 4 Gig RAM ile çok yavaş çalışır.
Sadece derse girilecek. Ben youtubeda yabancı bir video gördüm. Videoda 2007 Macbook'a Windwos 10 kuruyorlar ve sadece 2 gb ram var. Ama sadece anlatıyorlar görsel olarak sadece windows 10 ekranı açık macbook 7 var ama çalışıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı