250 TL'ye kadar bütçesi varmış hocam. 870 EVO önermek saçmalık değil mi sizce 250 TL bütçeye?HDD'yi söküp yerine 2.5" SATA SSD takabilirsiniz.
Model olarak:
Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 1.397,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu videodaki gibi yapabilirsiniz:
Çok pahalı ama ilginiz için teşekkür ederimHDD'yi söküp yerine 2.5" SATA SSD takabilirsiniz.
Model olarak:
Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 1.397,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu videodaki gibi yapabilirsiniz:
250 TL'ye kadar bütçesi varmış hocam. 870 EVO önermek saçmalık değil mi sizce 250 TL bütçeye?
Çok pahalı ama ilginiz için teşekkür ederim.
İlginiz için teşekkür ederim patriot macbook a1278 e uyumlumudurHyperX Fury 3D almayın. Kötü bir SSD. Daha iyi alternatifleri var. Bütçeniz biraz daha artabilirse bunu alabilirsiniz;
Yurt dışında MacBook'a çok takan gördüm bu SSD'yi. Onun dışında 120 GB ucuz ve kaliteli bir SSD istiyorsanız da;Seagate BarraCuda Q1 SSD, 480 GB, Dahili SSD, 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin, 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Seagate BarraCuda Q1 SSD, 480 GB, Dahili SSD, 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin, 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
250 TL'ye kadar bütçesi varmış hocam. 870 EVO önermek saçmalık değil mi sizce 250 TL bütçeye?
Önemli değil ilginiz bile yeterli barracudanın 120 gb ı peki uyumlu olurmu macbook a hep 240 gb ve üzeri takıntılar acaba 120 gb sorunlu çıkarıyor diye düşündüm patriot ve barracudanın 120 gb ı benim bilgisayarıma uyumlumuBütçeyi şaşırdım hocam uyarı için teşekkürler.
Barracuda 120 alabilirsiniz, ben bütçenizi yanlış anladım kusuruma bakmayın.
Sorun değil hocam.Bütçeyi şaşırdım hocam uyarı için teşekkürler.
Uyumlu olması lazım hocam. Sonuç olarak SATA portu kullanıyor cihazınız. SATA 3 bir SSD alsanız da eğer MacBook SATA 2 ise yine de çalışır SSD. Ama SATA 2 hızlarında çalışır yani 300 MB/s limitine takılı kalır. MacBook'ların SSD konusunda biraz seçici olduklarını duymuştum.İlginiz için teşekkür ederim. Patriot uyumlu mudur?
Benim için önemli olan uyum hocam aldıktan sonra param çöp olmasın hız ikinci plan.Sorun değil hocam.Ara sıra ben de dalıyorum öyle bütçeyi görmeden öneri yapıyorum. İnsanlık hali diyelim.
Uyumlu olması lazım hocam. Sonuç olarak SATA portu kullanıyor cihazınız. SATA 3 bir SSD alsanız da eğer MacBook SATA 2 ise yine de çalışır SSD. Ama SATA 2 hızlarında çalışır yani 300 MB/s limitine takılı kalır. MacBook'ların SSD konusunda biraz seçici olduklarını duymuştum.
Samsung SSD'ler ile genel olarak uyumlu hocam MacBook'lar. Diğer SSD'leri bilemiyorum işte. Technopat'ın videosunda daha eski MacBook'a gördüğünüz gibi Samsung SSD takıyorlar ve sorunsuz çalışıyor. Sanırım işi garantiye almak için Samsung SSD almak gerekiyor.Benim için önemli olan uyum hocam. Aldıktan sonra param çöp olmasın. Hız ikinci plan.
Yapma böyle hocam ne güzel patriot diyodun 170 liraya bu işi bitirecektikSamsung SSD'ler ile genel olarak uyumlu hocam MacBook'lar. Diğer SSD'leri bilemiyorum işte. Technopat'ın videosunda daha eski MacBook'a gördüğünüz gibi Samsung SSD takıyorlar ve sorunsuz çalışıyor. Sanırım işi garantiye almak için Samsung SSD almak gerekiyor.