MacBook Air 11.999 TL

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, MacBook Air Pozitif Teknoloji sitesinde 12.500 TL iken, 11.999 TL'ye düşmüş. Teknoloji marketlerinde 13.500'den aşağı fiyat görmemiştim, alacak olanlar için güzel fiyat.

Merhaba arkadaşlar, MacBook Air Pozitif Teknoloji sitesinde 12.500 TL iken, 11.999 TL'ye düşmüş. Teknoloji marketlerinde 13.500'den aşağı fiyat görmemiştim, alacak olanlar için güzel fiyat.

Site güvenilir mi?

Hocam 2012 yılından beri Air kulanıcısıyım ve hala 2012 model Air var elimde sadece safari/crome kısacası internet gezintisi için kullanıyorum inan değil 12K 5K bile vermem Air modellerine yeni modellerin sadece ekranı büyük yaptığı iş %99 aynı

Marka takıntısı varsa illa Apple kullanacağım diyorsan al yoksa alınacak ürün degil Air serisi.

Hocam 2012 yılından beri Air kulanıcısıyım ve hala 2012 model Air var elimde sadece safari/crome kısacası internet gezintisi için kullanıyorum inan değil 12K 5K bile vermem Air modellerine yeni modellerin sadece ekranı büyük yaptığı iş %99 aynı

Marka takıntısı varsa illa Apple kullanacağım diyorsan al yoksa alınacak ürün degil Air serisi.

Peki hocam teknoloji %99 oranında aynı kalıyormuş, bilmiyordum. (!)
Bilmediğimden diye soruyorum; bu son çıkan Air mi? Bu kadar ucuz olması şaşırttı açıkçası.

Bu en son çıkan model ancak Apple yeni Mac serisini tanıtacak, fiyatlar ondan düşüyor olabilir.

Teknoloji gelişiyor kullanan aynı işi yapıyor sadece Air alıp dünyayı kurtarcak senin gibi koca yürekli çıkmadı daha yigidim başarıların devamını bekliyorum 👍

İndirim haberi verelim dedik ne cahil olduğumuz kaldı ne de marka bağımlılığımız.

6k raw video düzenliyorum ben bu cihazla. Senin elindeki cihazla önizlemeye çalışsak alev alır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı