O zaman gerek yok gibi daha iyi özelliklere sahip Windows bulunabilir.Çok normal kasması. Core duo işlemci ve 2 GB RAM var. Elden çıkarın bence.
Netflix vs vs yerlerde bile takılma yapıyor bilemedim yapar mı yapmaz mı bana ders ve netflix için lazımdı malesef hayal kırıklığı oldu.SSD takıp RAM yükseltmesi yaparsanız günlük kullanımda iş yapabilir belki.
Bence de öyle yapın.O zaman gerek yok gibi daha iyi özelliklere sahip Windows bulunabilir.
Teşekkür ediyorum bir şey sormak istiyorum, ben netflix yt, gibi platformlar ve ders çalışmak için alacağım en düşük nasıl bir özelliğe sahip olmalı? Bir de bir kaç oyun misal valorant lol cs go olabilir fazlasına gerek yok siz bilgiliyseniz biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.Bence de öyle yapın.
Bütçe var mı aklınızda?Teşekkür ediyorum bir şey sormak istiyorum, ben netflix yt, gibi platformlar ve ders çalışmak için alacağım en düşük nasıl bir özelliğe sahip olmalı? Bir de bir kaç oyun misal valorant lol cs go olabilir fazlasına gerek yok siz bilgiliyseniz biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bütçe maalesef yok, orta halli bir şey almayı düşünüyoruz illa ki üst düzey oyunları oynatsın demiyorum sadece akıcı arayüzü kullanayım takılma vs olmasın dediğim bir kaç oyunu oynatacak seviyede olması yeterli.Bütçe var mı aklınızda?
Giriş seviye oyun için böyle bir şey bakılabilir. Hemen hemen her oyunu oynarsınız gene ama düşük ayarlarda.Bütçe maalesef yok, orta halli bir şey almayı düşünüyoruz illa ki üst düzey oyunları oynatsın demiyorum sadece akıcı arayüzü kullanayım takılma vs olmasın dediğim bir kaç oyunu oynatacak seviyede olması yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.