MacBook Air 2015 SSD değişimi

Bütçe
500-600

Sourcity

Centipat
Daha fazla  
Selamlar,

Bilgisayar işlerinden pek anlamayan bir arkadaşıma yardımcı oluyorum. Kendisinde 2015 model bir MacBook Air bulunuyor. Alırken içerisinde 128 GB'lık bir SSD ile almış. Biz de kendi aramıza konuşurken bunu değiştirelim dedik.

Ürün olarak kardeşime 1TB'liğini aldığım bu ürüne baktık: Amazon.com.tr

Kendisinin bütçesine bu daha çok uydu. Fakat her Apple ürününde olduğu gibi bir uyumluluk problemi çıkabilir diye buraya da sormak istedim. SSD'yi takmak için bir adaptöre ihtiyaç olduğunu öğrendim Technopat videolarından. Onu nereden alayım ne önerirsiniz?

Bir de boyut problemi çıkar mı diye düşünüyorum. Bu videoda takılan SSD'den birazcık daha kısa anladığım kadarıyla. Vidanın yerinden dolayı problem olur mu? Ek olarak bu fiyat bandında başka bir SSD önerisi varsa ona da açığım.

Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer bilginiz yok ise bilgiyi nerede öğrenebileceğimi paylaşırsanız da minnettar olurum.

Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuya bakın attığınız SSD de güzel kötü değil fiyatına göre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı