N nightlovell Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #11 Optikiyaza dedi: Fazla güç gerektirmeyen işlemlermiş alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sizce ne kadar vermek uygun olur hocam bu cihaza. umut4612 dedi: Fiyat ne kadardı? 15k civarı olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
Optikiyaza dedi: Fazla güç gerektirmeyen işlemlermiş alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sizce ne kadar vermek uygun olur hocam bu cihaza. umut4612 dedi: Fiyat ne kadardı? 15k civarı olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
umut4612 Picopat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 432 30 Mart 2024 #12 nightlovell dedi: Sizce ne kadar vermek uygun olur hocam bu cihaza. Anladım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... son mesajı görmemişim üzgünüm nightlovell dedi: Sizce ne kadar vermek uygun olur hocam bu cihaza. Anladım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara nasıl bir değer biçildi?
nightlovell dedi: Sizce ne kadar vermek uygun olur hocam bu cihaza. Anladım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... son mesajı görmemişim üzgünüm nightlovell dedi: Sizce ne kadar vermek uygun olur hocam bu cihaza. Anladım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara nasıl bir değer biçildi?
N nightlovell Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #13 Optikiyaza dedi: Fazla güç gerektirmeyen işlemlermiş alınabilir. Genişletmek için tıkla... MacBook Air (13 inç, 2017) - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com 11.500 almayı düşünüyorum sizce iyi bir fiyat mı? umut4612 dedi: Son mesajı görmemişim üzgünüm. Hocam bilgisayara nasıl bir değer biçildi? Genişletmek için tıkla...
Optikiyaza dedi: Fazla güç gerektirmeyen işlemlermiş alınabilir. Genişletmek için tıkla... MacBook Air (13 inç, 2017) - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com 11.500 almayı düşünüyorum sizce iyi bir fiyat mı? umut4612 dedi: Son mesajı görmemişim üzgünüm. Hocam bilgisayara nasıl bir değer biçildi? Genişletmek için tıkla...
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.217 Makaleler 4 Çözümler 3 30 Mart 2024 #14 nightlovell dedi: MacBook Air (13 inç, 2017) - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com 11.500 almayı düşünüyorum sizce iyi bir fiyat mı? Genişletmek için tıkla... Batarya güzel ama ikinci elde ne kadar gider bilmiyorum fazlaca şarja takılmış. Yazdığın işlemler için de yeterli donanım.
nightlovell dedi: MacBook Air (13 inç, 2017) - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com 11.500 almayı düşünüyorum sizce iyi bir fiyat mı? Genişletmek için tıkla... Batarya güzel ama ikinci elde ne kadar gider bilmiyorum fazlaca şarja takılmış. Yazdığın işlemler için de yeterli donanım.
umut4612 Picopat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 432 30 Mart 2024 #15 nightlovell dedi: MacBook Air (13 inç, 2017) - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com 11.500 almayı düşünüyorum sizce iyi bir fiyat mı? Genişletmek için tıkla... İyi fiyat normalden iyi...
nightlovell dedi: MacBook Air (13 inç, 2017) - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR) support.apple.com 11.500 almayı düşünüyorum sizce iyi bir fiyat mı? Genişletmek için tıkla... İyi fiyat normalden iyi...