Macbook Air 2020 i3 nasıldır?

O zaman Mac şart ama bence iyi bir PC alıp Android emülator yoluyla deneyin daha sonra Google Play'e yükleyin ama yok ben kafaya koydum oyun iOS tabanlı olacak diyorsan al dediğin her şeyi yaparsın
Ben de Unity'den oyun geliştiriyorum. Ama 3D ve olacak. iPad Pro aldım gelince bakacağım xcode kullanılabiliyor ise hem Android hem de iOS tabanlı yaparım oyunu

Cevap için teşekkürler.
Aynen hocam kafayı koydum Hem ios hem android tabanlı oyun çıkarmayı istiyorum. Biraz daha bekleyip para biriktirip Macbook pro mu alsam acaba diyorum ama fiyatı çok yüksek. Ben de fazla yüksekten uçmayıp işimi görecekse pt’den 7000 tl’ye macbook air alayım diyorum.
Demek siz de Unity kullanıyorsunuz Umarım ipad pro destekler de ios’a da çıkarırsınız.

Sağolun. Desteklemese de sorun değil 3d çizim mouse ile zor oluyordu o yüzden aldım.

Nasıl güzel değil? Nedenini açıklar mısınız?

Hocam 2018 model MacBook Pro'lara bakabilirsiniz ikinci el.

Hocam macbook air candir. Büyük yükler altına girmiyorsan gayet iyi bir alet. Fiyatinin yüksek olması bizim dolar gündeminden dolayi. Ben evdeki kendi macbook air'imi 1700 tl'ye almiştım. Hala aktif kullanırım. O bilgisayari bir 5 yil daha kullanirim rahat.

Gecenlerde bataryasini degistirdim alet orta duzeyde kullanimda 8 saat gidiyor.

Yazılım anlamında ve isletim sistemi-donanim uyumunda macbook şahane bir alet. Yüklü işler yapacağım dersen bilgisayar biraz ısınır; belki proya bakmak isteyebilirsin.

7000 TL verip i3 almak mı . MacBook Air'ler ülkemiz pazarında çok pahalı yoksa 5000 6000 arası olsa çok iyi. Bence MacOS'a ihtiyacınız yoksa Air alınmaz.

7000 TL verdiğiniz aletin şarzı en az 8 saat gidiyor, ince, zarif bir bilgisayar. Sizin attığınız oyun bilgisayarlarının kalınlığı fazla, şarzı en fazla 3 saat gidiyor. Ayrıca macOS yazılım geliştirmek için çok iyi bir işletim sistemi. Bu konularda imkanı olanlar genellikle MacBook tercih ediyor. Bilmediğiniz konularda yorum yapmazsanız yardım isteyen kişinin kafasını karıştırmamış olursunuz. Pahalılığı dolar yüzünden ona yapılabilecek bir şey yok. Bence parasını sonuna kadar hak ediyor.

Bende onu söyledim. iPad şu an elime ulaştı ve inanır mısınız klavyesi ile adeta bir MacBook. Ama ülkemiz şartları ile çok para ederi 5000 6000. macOS yazılımcılar için en iyisi. Ama i3 belli bir seviyenin üstüne asla çıkamaz. İleride bu arkadaş oldu da 3D bir oyun yapmak istese zorlanacaktır. Yoksa Mac Pro'yu sorsaydı bakmadan evet derdim

Açıkcası ben olsam ikinci el bir ürün alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…