MacBook Air Açılmıyor

TOC

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu. Öğlen kullanırken şarjı bitip kapandı ve şarja taktım. Az önce ışığı yeşil olunca şarjdan çıkartıp açma düğmesine basılı tuttum ancak tepki vermedi. İnternette gördüğüm her türlü çözüm yöntemini (SMC, NVRAM, PRAM reset; sallamak gibi) denedim ancak tepki yok ve yarın öğlene kadar açmam gerek. Ne yapabilirim?
Ek olarak bilgisayarım A1466 kodlu 13 inç Early 2015 MacBook Air

Son düzenleme:
Benzer bir sorun benim 2014 model air de olmuştu. Sorunu batarya bağlantı soketini söküp takarak çözmüştüm. Konu ile alakalı youtube üzerinden birçok video bulabilirsiniz, ben anlatayım fakat TÜM RİSKİN SİZE AİT OLDUĞUNU belirtmek isterim.

1. Şarj kablosunu çıkartın ve aletin tüm arka vidalarını sökerek arka kapağı açın.
2. Batarya bloklarının önünde, bataryayı anakarta bağlayan soketi göreceksiniz. Dikkatlice soketi çıkartın.
3. Soket çıkık haldeyken arka kapağı geri kapatın ama vidaları sıkmanıza gerek yok ( Arka kapak yokken air açılmayacaktır )
4. Sarj kablosunu geri takın ve açma düğmesine alet açılana kadar basılı tutun, tahmini 10-15 sn sürmesi gerekiyor.
5. Air açıldıktan sonra normal bir şekilde kapatın ve şarj kablosunu çıkartın.
6. Arka kapağı çıkartın ve söktüğünüz batarya soketini geri yerine takın. Kapağı tekrar kapatıp vidalayın.

Bende mavi ışık yanmıştı sorun anakartta çıkmıştı aynı hatadan sizinkide benzer olabilir belki
Burdan apple ile iletişim kurabilirsiniz gün içinde cevap gelmişti bana
Apple Destek sitesi
eğer garantisi varsa açma servise ver sanırım kargo yoluyola istanbuldan yolluyordun bi araştır

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı