MacBook Air M1 vs MacBook Air M2

berkay885

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam. Uzun zaman önce buna benzer bir konu açmıştım ama aklımı karıştıran bir başka sorunlar ortaya çıktı. Çok uzatmadan hemen konuya giriyorum.
MacBook Air M.2 16 GB RAM 256 GB SSD (31.999)
MacBook Air M1 16 GB RAM 512 GB SSD (28.799)
Kullanım amacı yazılım, programlama, günlük işler vs. belki arada oyun (DBD, Minecraft, HOI4).

İki çipin arasında o fiyat farkına değer bir fark var. M2 daha iyi. Depolama sonradan ayarlanabilir. Arkadaşın da dediği gibi PT üzerinden al. Ben miniyi oradan almıştım. Çok ucuza geliyor oradan öğrenci belgesi ile.

31999tl dediğiniz m2 , pt de 28999tl. Öğrenci belgesi lazım.
Üniversite öğrencilerini kapsıyor mu bu indirim.Ayrıca Apple fiyatlarını şuan arttırmış bu sitede de buna bağlı olarak fiyat artışına gidermi?

İki çipin arasında o fiyat farkına değer bir fark var. M.2 daha iyi. Depolama sonradan ayarlanabilir. Arkadaşın da dediği gibi PT üzerinden al. Ben miniyi oradan almıştım. Çok ucuza geliyor oradan öğrenci belgesi ile.

Bu sitenin olayı ne neden fiyatları aşağıya çekiyor?

Üniversite öğrencilerini kapsıyor mu bu indirim.Ayrıca Apple fiyatlarını şuan arttırmış bu sitede de buna bağlı olarak fiyat artışına gidermi?

Bu sitenin olayı ne neden fiyatları aşağıya çekiyor?
Öğrenci belgeni e-devlet ile çıkarıp alabilirsin. Bu satıcı Apple özel satıcısı. Gürgençler gibi yani. Ama eğitim dalında daha hesaplı veriyor. Öğretmen, öğrenciler vs. alabiliyor. Ben ordan aldım. Çok memnun kaldım. Hızlılar da.

Öğrenci belgeni e-Devlet ile çıkarıp alabilirsin. Bu satıcı Apple özel satıcısı. Gürgençler gibi yani. Ama eğitim dalında daha hesaplı veriyor. Öğretmen, öğrenciler vs. alabiliyor. Ben oradan aldım. Çok memnun kaldım. Hızlılar da.

Zamdan sonra siteye girilmiyor, anladığım kadarıyla stokları bitirecekler. En sonunda gideceğim bir oyun bilgisayarı alacağım ne zormuş yeni bilgisayar almak. 🙃🫤

Ben de pt den üniversite öğrenci belgemi yükleyip m1 macbook air aldım, bir sıkıntı yaşamadım. Apple Yetkili Satıcılarını Apple sitesinden kontrol ederseniz Pozitif Teknoloji yani pt'yi görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı