MacBook Air alınır mı?

Hocam macbook air de hiçbir şey yukseltemiyorsun SSD lehimli ramlarde ayni sekilde ve fana ısı borusu gitmedigi için isinma sorunu var bende alacaktım sonra vazgectim.

Apple'ın kendi sitesinden yine öğrenci indirimi ile almak varken, ayrıca kargosu öncelikli olarak dağıtıldığından gecikme sorunu da pek olmuyor. Buna rağmen niye başka yetkili servisten sipariş verilsin ki.

Apple'ın kendi sitesinden yine öğrenci indirimi ile almak varken, ayrıca kargosu öncelikli olarak dağıtıldığından gecikme sorunu da pek olmuyor. Buna rağmen niye başka yetkili servisten sipariş verilsin ki.

Daha ucuz çünkü. Apple'dan öğrenci indirimiyle 2 çekirdekli i3'lü MacBook almak yerine buradan 4 çekirdekli i5 işlemcili MacBook alabiliyorsun. Ayrıca Pozitif Teknoloji 1 gün içinde kargoya veriyor emin olun Apple'dan daha erken getiriyor.

Bence alınır.

Apple AirPods veriyor bunu unutmayın bence.

Tabii de alınır. Bu gün bende almayı düşünüyorum. i5 modelini alırsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…