Çözüldü MacBook Air dock ayarları nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

L3wis

Centipat
Daha fazla  
MacBook Air'de dock kısmında sağ tarafta çöp kutusu yanında indirilenler klasörü var. Bu klasörü kaldırmanın bir yolu var mıdır? Gözüme batıyor. Rahatsız ediyor.

Ekran Resmi 2024-12-08 10.50.41.png

Çözüm
MacBook Air'de dock kısmında sağ tarafta çöp kutusu yanında indirilenler klasörü var. Bu klasörü kaldırmanın bir yolu var mıdır? Gözüme batıyor. Rahatsız ediyor.

Eki Görüntüle 2369422

Klasöre basılı tutup dock'un dışına sürüklemen yeterli. Dışarı sürükledikten 1 saniye sonra falan çıkar yazısı çıkacak, o an basılı tutmayı bırakırsan çıkaracak.

Eki Görüntüle 2369422

Klasöre basılı tutup dock'un dışına sürüklemen yeterli. Dışarı sürükledikten 1 saniye sonra falan çıkar yazısı çıkacak, o an basılı tutmayı bırakırsan çıkaracak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne demek, rica ederim. O klasör bence çok işlevsel alışmanızı öneririm. Tekrar yerine koymak için finder ı açıp sol menüden indirilenler yazısına basılı tutup dock a sürüklemen yeterli.

Hocam bir şey sorabilir miyim?
İsmini bilmediğim için üst kısımdaki dock diyecegim bu kısmı nasıl özelliştirebiliriz oraya klavye ışığı ayarlama şeyi falan koyduklarını görmüştüm.
Ekran Resmi 2024-12-09 15.52.38.png

Hocam bir şey sorabilir miyim?
İsmini bilmediğim için üst kısımdaki dock diyecegim bu kısmı nasıl özelliştirebiliriz oraya klavye ışığı ayarlama şeyi falan koyduklarını görmüştüm. Eki Görüntüle 2370530

Menü çubuğu oranın ismi. Ayarlardan denetim merkezine girip menü çubuğunda gözükecek şeyleri düzenleyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı