MacBook Air ikinci monitör nasıl bağlanır?

Edmond dantes

Kilopat
Katılım
2 Şubat 2013
Mesajlar
214
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dijital Tasarımcı
Arkadaşlar merhaba. MediaMarkt satıcısının azizliğine uğrayarak bir adet MacBook Air satın aldım. Çünkü bana iki ekran bağlayabileceğimi söyledi. Kurulumu yapınca bunu desteklemediğini fark ettim. Başka bir uygulama vs laptop ekranını ikinci monitörüme nasıl yansıtabilirim? Uzatma yapmasına ihtiyacım yok kendi ekranını yansıtsa bile işimi görür. Benim zaten mevcutta iki monitörüm var birini kullanabiliyorum ama MacBook Air ikinci monitörü desteklemiyor onu nasıl aktifleştirebilirim onu bulmaya çalışıyorum.
 
Son düzenleme:
Ekstra monitöre bağlamak için dönüştürücü ve HDMI kablosuna ihtiyacınız var. Eğer DP girişi varsa monitörde bu da olabilir.
Macbook için HDMI girişi olan bir Hub ve Hdmi kablosu lazım.
Benim zaten mevcutta iki monitörüm var birini kullanabiliyorum ama MacBook Air ikinci monitörü desteklemiyor onu nasıl aktifleştirebilirim onu bulmaya çalışıyorum
 
Önerebileceğim yok hocam maalesef.

Bunun için displaylink destekleyen bir dock istasyonu gerekiyor. Yurtdışından geliyor türkiyede yok diye biliyorum. Aslında amazon da 1 HDMI destekleyen adaptör 1000 TL yine pahalı ancak direkt kur üzerinden hesaplandığı için böyle. Eğer bir monitöründen alıyorsan diğerinden de almak istiyorsan çalışacaktır sanırım. Onun dışında diğer 2 çıkışlılar fahiş fiyatlara sahip.
 
Son düzenleme:
Doğru mu bilmiyorum ama bunu buldum çift Hdmi girişli.
Kalitesini bilemem, 630₺ şu an...:

Not: Pardon yurt dışından geliyormuş galiba toplam 757₺.
Teslimat ücreti falan linkte yazıyor hepsi...
 

Geri
Yukarı